JANINAS

Tattoo

Nu har jag den! :)
Jag är jätte nöjd, den blev så bra och den ser precis ut som jag ville!
Det gjorde inte alls ont, tyckte jag. I jämförelse med att föda barn, var det här ungefär som ett myggstick. Det sved lite grann, och lite nu som då ryckte lillfingret till. Det som gjorde mest ont var när han rakade bort håret just där tatueringen skulle sitta, haha ;)

Och tanken bakom själva tatueringen då?
Många tyckte ju att jag skulle tatuera in Nicolinas namn eller något annat som har med henne att göra, men det ville inte jag. Det känns som att alla tar för givet att man ska göra just något sånt, bara för att man har ett barn. Det är jätte fint och nog skulle jag kunna tänka mig att ha hennes födelsedatum eller nåt nånstans på kroppen, men det är inget som jag känner att jag måste ha. Hon är hela mitt liv, och hon finns i mitt hjärta, det räcker för mig.

Strength betyder ju styrka, jag syftar på mental styrka. Det betyder mycket för mig, Nicolina skulle inte finnas om jag inte varit stark nog att behålla henne, och ta hand om henne. Min pappa dog när jag var 15 och jag blev helt utan kompisar, då behövde jag också styrka. 

Den här tatueringen ska påminna mig om allt jag har klarat av, och att jag klarar av vad som helst bara jag kommer ihåg att jag kan. Det är ett litet ord som har stor betydelse, och det känns väldigt värdefullt för mig.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Tack allihopa! :)

  Amanda: Jag tog ner ett nytt typsnitt från http://www.dafont.com, sen skrev jag ordet i den textstilen i photoshop och printade ut och gav åt tatueraren.

  Sara: Jag gjorde den vid Twilight Ink och den kostade 100 € :)

 2. Janina svarar

  Sabina: Tack! :)

  Sofi: Joo det är den nyaste tatueringsstudion i Vasa, Twilight Ink. Han pratade nog tillräckligt bra svenska, och han var nog trevlig. Om jag skulle haft ett större motiv skulle jag fått köa tills augusti, men eftersom det var en så pass liten grej jag ville ha så tog det ungefär 3 veckor. Jag bokade tid den 17 januari.

 3. Sofi

  Jättesnygg! Visst var det på det där nya stället på rådhusgatan du var till, twilight nånting? Pratade de svenska där? Överlag trevliga? :)
  Hade de lång väntetid annars? Hur långt på förhand beställde du tid?

stats