JANINAS

Tatueringar & långt hår


Bilder från Pinterest

Är så sugen på tatueringar och långt hår. Det som irriterar mig mest med graviditeten är att jag missar min bokade tatueringstid i januari. Skulle göra en stor snygg sak på låret, men det får vänta. Ska tatuera sönder mig sen, typ. Och håret ska få växa så mycket det bara orkar. Ifall ni undrar. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Vanesa

  Heej, kanske inte alls har med tatueringar att göra. Men kom och tänka på att du har navelpiercing, om du vill ha kvar den under graviditeten och inte förstöra hålet så rekommenderar jag speciella piercingar för gravida, tyvärr är det en svensk hemsida, men antar att det finns något motsvarigt i Finland.

  http://piercing.nu/category/160-gravidsmycke.html

  JANINA SVARAR: Vet att de finns, men jag tog bort bort piercingen när jag blev gravid för den blev irriterad och jag orkade inte med att den stötte i överallt.

 2. -Heiia

  Jag ha int tänkt på de tidigare, men varför kan man int lägg sig under nålen som gravid? Skulle googla men googel vill inte sammarbeta. ”/

  JANINA SVARAR: Adrenalinet kan göra så babyn får syrebrist, det är av samma orsak som det sägs att man inte ska skrämma nån som är gravid. Även om man inte tycker det gör så ont så får man ändå en adrenalinkick. Jag går alltid till en professionell tatuerare och han avrådde mig när jag gick dit för att fylla på en av mina tatueringar. Så det fick vänta tills efter förlossningen. Det är inte förbjudet och många tatuerar sig ändå fastän dom är gravida, och visst kan det gå hur bra som helst men jag vill ändå inte ta risken när det gäller något så ”onödigt” som en tatuering.

 3. Lisa

  Jag har en tatuering också men vågar inte göra fler då jag hört att färgerna som sprutas in innehåller så mycket gifter och att de bl.a. är cancerframkallande. Har du kanske kollat upp vad de innehåller eller hittat renare färger?

  JANINA SVARAR: Något sånt har jag aldrig hört om faktiskt, men allt är ju cancerframkallande idag. Jag varken dricker alkohol, kaffe eller röker, så tatueringar tycker jag att jag kan unna mig ;) hehe.

stats