JANINAS

Tävling!

Ni är ju så många redan som vill tävla om en sånhär flaska, så då kör vi igång med en tävling nu! :)

Det är alltså en sånhär mirakel olja som ni tävlar om, perfekt om man har mörka strimmor från graviditeten eller om man riktigt just blivit gravid och är livrädd för dessa bristningar (som jag märkt att många är). Ni kan läsa mer om oljan hääär.

Så är ni själva i behov av oljan eller känner någon som behöver den, så passa på nu och var med! För att tävla ska ni fylla i ert namn och e-post, skriv en orsak varför ni vill vinna och har ni en blogg får ni gärna tipsa om tävlingen i ett eget inlägg. Då får ni använda bilden nedan (markera bilden och klicka Ctrl+C för att kopiera den). 

Tävlingen avslutas nästa torsdag (16.2).

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ronja

  Jag skulle vilja vinna för min torra hud, även för mina bristningar på höften/magen, har inte varit gravid men hör till den mulligare sidan. :)

 2. Pernilla W

  Jag är gärna med och tävlar om denna universalolja som "alla" talar om just nu. Den passar liten som stor, det skulle passa en mor ;) "Den ska vara bra till det Mesta, såklart jag vill oljan Testa". Den ska visst bleka ärr, så den är värd att testa. Efter att min son hade vattenkoppor för ett år sen har han fortfarande massa fula ärr. "Nu håller jag tummarna Så, hoppas med lite tur att jag Bio Oil lyckas Få"!

 3. Emma S

  Under tonåren växte min kropp mer än vad huden hann med på och till följd av detta har jag bristningar på lår, sidorna av magen och brösten och de blir inte bättre. Önskar jag kunde få möjlighet att prova om det här kunde göra det hela något bättre då jag verkligen inte känner mig bekväm att visa mig med korta shorts eller än värre badkläder. Jag vill också säga att min mamma och syster har bristningar till följd av sina graviditeter och de har inga problem att visa sig i badkläder eller så och där måste jag säga att de har gjort något klokt. Var stolt över dessa då de visar att man är en mor och det är verkligen något som man ska vara stolt över.

 4. malin

  Jag har inte fått barn, men fick bristningar i tonåren, helt utan anledning. Jag slutade växa på längden vid ungefär 14 år och vid ca 16 år började bristningarna och de täcker mina lår helt. Fyller 22 om två veckor och de har inte förminskats alls, vore fantastiskt att vinna detta :)

 5. Moa - ung mamma till Leia

  Hej! Jag vill också vara med och tävla eftersom jag har haft bristningar sedan jag var 12 år(fick det av hormoner) och sedan fick jag ännu mer bristningar i samband med min graviditet! Skulle vara roligt om Leia skulle slippa skämmas över mig i sommar ;-)

 6. Nickolina

  Jag är gärna med och tävlar. Jag skulle vilja vinna på grund av att jag har bristningar på både magen och brösten men det har inte med graviditet att göra. Det är andra orsaker som är lite känsliga att ta upp!

 7. Eleonore- Kokboksutmaningen!

  ÅH vilken perfekt tävling för mig! Är just nu gravid i v 21 och det är väl snart bristningarna ska göra sig välkommna på olika delar av kroppen. Har spanat in många oljor och krämer och denna känns som det bästa alternativet för att både förebygga och sen för att göra dem lite mindre synliga. Så denna vill jag gärna vinna! :)

 8. Eleni 17 år & gravid

  Jag har gjort ett inlägg nu! Jag är gravid i 34 veckan just nu och har börjat få bristningar på ''kärlekshandtagen'' och brösten :( jag vill verkligen inte att de ska sprida sig till själva magen så jag skulle därför vara oerhört tacksam om jag vann. Jag har det dessutom väldigt dåligt med ekonomin så jag har inte längre råd att köpa någon ordentlig olja att smörja in mig med!

 9. Caroline

  Skulle gärna vinna oljan=) efter två graviditeter på 2 år med +30 kg under båda finns det en del bristningar att åtgärda!

 10. Jessica

  I somras när jag körde moped hamnade jag att nitbromsa på lösgrus. Resultatet blev en vecka på kryckor och en massa skrapsår. Nu har jag ärr som jag gärna vill ha bort! Kanske bio-oil är lösningen!

  Ha de bra!

 11. Fredrika

  Jag är en av dom som är livrädd för bristningar under min graviditet. Därför vill jag vinna en bio-oil.
  Hoppas på tur :)

 12. sofia

  hej! Jag skulle gärna vilja vinna för jag har tyvärr haft en tuff period förut då jag nu tyvärr har kvar fula äckliga ärr som påminner mig varje dag om vad jag har gått igenom vilket jag inte vill längre!
  Håller tummarna! :D

 13. Sanna

  Skulle gärna vilja vinna den då jag under dom sista månaderna i min graviditet fick bristningar precis överallt då jag samlade på mig för mycket vätska
  så har på låren, rumpan, magen och till och med armarna! Känner mig hemsk och skulle gärna vilja bli av med en del nu till sommaren…

 14. Linda

  Hoppas på vinnst..Skulle vilja testa denna produkt på min man då han har problem hy, vi har testa ALLT och då menar jag allt och inget har funkat..Och har hört mycket positivt om bio oil och hoppas att det ska funka.. =)

 15. Linette

  En av mina allra bästa vänner får sitt första barn i maj. Hon fyller år snart (26e februari, samma dag som mig:P) så vore kul att ge denna som en del av hennes födelsedagspresent. Skulle gärna vilja ge nåt som har med graviditeten att göra!

  Tipsar inte om tävlingen i min blogg med risk för att hon ska se det :)

 16. Kata

  Jag vill också vara med och tävla! Födde en pojke för 5 månader sen och magen e så randig ännu… Ser hemskt ut. Ser inte fram emot bikinisäsongen som är på kommande! :/

 17. Sara

  Jag är gärna med och tävlar. För snart 4 månader sedan fick jag mitt första barn, då var jag 18 år gammal. Mina bristningar började komma redan innan vecka 15 och i slutet såg jag fruktansvärd ut på magen. Som att det inte var nog så fick jag utslag på bristningarna som kliade otroligt mycket.
  I och med att jag har så mycket bristningar så är det ju perfekt att testa om produkten verkligen funkar! Jag erbjuder mig att vara testkanin ;)

 18. Sanna

  gud vad jag verkligen vill vinna denna oljan.Min svärmor tipsade mig om den,men just nu finns det för många hål i plånboken.

  Jag fick jätte mycket bristningar under min graviditet och har testat det mesta.Men inget funkar,så det känns som detta är min sista chans!

 19. Joz

  Hej! Jag skulle villa vinna oljan för att jag har gått upp i vikt och då fått en massa bristningar… problemet är att jag inte vill ha kvar dem för snart skall jag på en resa med mina vänner till Cypern och vill då ha släta och vackra ben igen!
  Kram! Ps. din blogg är jätte bra:)

 20. Linda

  Även jag fick bristningar på magen efter graviditeten. Nu sägs det ju att man aldrig får bort sina bristningar men om man kunde få dem att blekna så skulle det vara tacksamt.. Skulle gärna testa denna olja.

 21. Sanna

  Jag fick jätte många bristingar när min dotter föddes, och jag kan säga att jag inte skäms för det utan är stolt över dom eftersom det är en del utav mig. Men jag kan inte säga att det är fina så skulle det finnas någon mirakelkräm någonstans som gör att de bleknar eller syns lite mindre skulle jag inte tveka en sekund.

  Kram Sanna

 22. Jennie

  Hej, har precis upptäckt din blogg och tycker den är jättebra. Jag är gravid med andra barnet som väntas födas i april. Min mage blev så full med bristningar under första graviditeten så det finns inte plats för fler, har testat många krämer men inte hittat nån som funkar. Kanske kan denna vara min räddning?

 23. Hanna - med Mini i magen

  Jag är i stort behov av någon sorts mirakelkräm! Är i slutet av min graviditet och just nu känns det som att bristningarna har växt sig större efter varje natt :( jag tar inga bilder på magen utan tröja i dagsljus för jag blir så ledsen när jag ser de dumma bristningarna. Nu när jag skriver det så låter det ju jättedumt för jag är stolt över min mage och längtar mycket efter bebisen. Men lite av den glädjen förstörs varje gång jag ser mig själv i spegeln tyvärr.
  Skulle gärna vilja prova om den här krämen fungerar och ge mig lite hopp till att våga visa mig i bikini i sommar!

 24. Michelle - gravid i v.39

  Jag vill jttegärna vara med och tÄVLA. Väntar just nu mitt första barn och har fått bristningar och supertorr hud. Brukar ha torr hud men nu är de hemskt.

  Har trott mer eller mindre att jag slipper just för att jag inte gick upp så mycket först och för att de tog sån tid innan de kom upp. Men en dag var dem där, helt ovälkomna och numera ser man ut som en sebra på magen, visserligen är tigrar söta men vill helst inte vara en själv.

  Vinner aldrig något och detta skulle bli lite "vardagslyx" för mig att vinna! =)

 25. A

  Jag är så otroligt gärna med och tävlar, fast jag aldrig vunnit något i hela mitt liv.. Sugigt värre. Orsaken till att jag skulle vilja ha den där oljan är för det första att jag haft akne sedan jag var 12 och har en massa fula ärr (som oljan också sägs hjälpa mot). Den andra orsaken är att jag är överviktig och just börjat ta tag i problemen och gå ner i vikt på riktigt. Har en massa bristningar redan och det lär nog bli fler innan jag är klar… Gör mig inte så glad direkt. Nåja, hursomhelst, ha det bra!

 26. Fanny

  Jag är gravid i vecka 37 (36+0) och upptäckte precis första magbristningen. Har nojjat sönder över bristningar hela graviditeten och varit så himla glad för att jag verkar slippa, men så hittade jag den jäveln igår…och det brukar ju tydligen gå rätt snabbt från första tills man blir en zebra, så det hade verkligen inte suttit fel med denna oljan!

 27. Jasmine

  Jag vill gärna vara med, fick ett missfall i slutet av förra året. Har då kvar bristningar efter denna graviditet. Och eftersom att jag sedan dess haft stora problem med att äta normalt. Tröstäter väldigt mycke, så bristningarna har blivit värre. Hade så himla gärna velat se om denna produkt hade kunnat hjälpa mig att läka, inte bara ifrån bristningarna utan även i själen, så jag slipper se "ärren" som är kvar fysikt.
  Mvh/Jasmine

 28. kristin

  hade varit perfekt med en olja som kan bleka mina bristningar efter graviditeten. Jag fick djupa röda över hela magen, som ärr ungefär och mår dåligt varje dag över dessa.

 29. Anonym

  jag vill gärna vinna flaskan och pröva om det fungerar på ärr. jag har ett skrikande fult rött ärr en bit nedanför halsen där jag varit tvungen att ta bort ett stort födelsemärke, så det skulle vara intressant att se om detta skulle klara av att förbättra det.

 30. Caroline

  Hej, e jättegärna med och tävlar.
  Jag e själv i slutskedet av min graviditet, vecka 35 och
  har hunnit få en hel del bristningar vilket har känts riktigt
  jobbigt men har börjat acceptera det nu. Mest har jag på magen, har även under armarna, baksida lår, framsida lår och på höfterna. Skulle vara riktigt kul o vinna då jag inte själv har råd att köpa dyra krämer eller oljor.

 31. Hanna

  Jag skulle gärna vilja prova denna mirakelolja. Hade varit perfekt mot gamla ärr från sportande och liknande, och inte minst mot bristningar på bröst osv.

  Superskoj med en tävling som denna. :)

 32. Annika B

  jag skulle bli super glad om jag skulle vinna detta! jag har läst om produkten för en tid sen men har inte hittat var man kan beställa det. jag väntar mitt första barn å jag har knappt haft några bristningar men nu har dom börjat komma.. typiskt! jag har aldrig tur i tävlingar men man kan ju alltid hoppas!

 33. Madeleine

  Hej, vill börja med att säga att jag tycker att du har en underbar blogg, har aldrig vågat kommentera innan.

  Jag vill vara med i tävlingen, har inte fött barn. Men jag har bristningar på min mage sedan flera år tillbaka, som aldrig vill försvinna. :( Jag är i mina bästa år och just nu så håller jag på att träna till min drömkropp, jag kämpar och kämpar. Hoppas jag kan vinna denna olja så jag kan testa den på mina bristningar. Vill så gärna känna mig fin till sommaren, då bikinin ska på. Jag förtjänar att känna mig fin :).

  Tack för en bra blogg.
  Du är stark.
  Kram.

 34. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar om oljan . Jag fick en son för 5 månader och fick ganska många bristningar men de gör mig inget de är mina kärleks tatueringar , men jag har också ärr på benen pågrund av att jag hade en hudsjukdom när jag va liten och dom hade jag mer än gärna velat ha bort .:) jätte fin blogg du har janina :)

 35. berri

  hejsan
  jag vill järna vara me o tävla om den där oljan har väldigt många mörka bristningar på mage lår o bröst efter min graviditet o vi ska utomlands så vill inte sitta me kläderna på stranden :)

 36. Katja A

  Jag skulle vilja vinna oljan för att jag är nu gravid i vecka 30. Har försökt få tag i oljan men hittar inte var man kan köpa den. Har båda gamla och nya bristningar som jag skulle vilja bli av med.

 37. Cicci

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna den där oljan eftersom jag har varit gravid för 6 år sen, fick bristningar på magen, höfterna och insidan av låren.
  Men mina bristningar är inte största orsaken till varför jag vill vinna den där oljan.. Jag är atopiker och har superkänslig hud! Vintertid är värst, stora torra fläckar över hela magen, brösten, axlar och rygg… Inte så snyggt! Har testat allt men inget tycks funka, nu äter jag allergimedicin varje dag för att jag inte ska klia sönder mig.
  Sommar tid är mina fläckar "vita" vilket inte ser så snyggt ut när man har lite kläder på sig!

  Så jag vill gärna vinna oljan och testa den!
  Tack!

 38. Sofia

  Hej! det här är min första tävling jag är med i på nån blogg. tänkte att nu kanske man har turen att vinna något. jag vill vinna oljan så att jag kanske kan förebygga bristningar i huden under min graviditet. är ju ennu bara i vecka 15+6 men har hört att de e bra att redan nu börja smörja huden. är jätte rädd för att få bristningar.så om oljan förebygger så skulle det vara super kul om jag fíck testa den :) jätte fin blogg du har ! ha de bra !

  _______________________
  I added cool smileys to this message… if you don't see them go to: http://s.exps.me

 39. åse

  Heej rolig tävling. kikar in på din blogg flera gånger per dag. jätte bra blogg och massa fina bilder :) Jag vill vinna denna olja för under min graviditet fick jag jätte mkt bristingar.. över hela magen och verkligen djupa. som en stor grop.
  kommer iallafall skriva om denna tävling i min blogg:gabriellasmamma.se
  e post: [email protected]

 40. Janina - mamma till Jimi

  Hejsan. Jag skulle jättegärna vinna oljan eftersom jag från första graviditeten fick så mycket bristningar, så det ser ut som om jag skulle bära på ett bälte av bristningar. De sa på rådgivningen att man skulle smörja sig med hudkräm för att undvika bristningar och för att göra huden mer elastisk och mjuk, men det hjälpte inte. Bristningarna är inget jag skäms för, eftersom de visar att jag burit på ett barn, och ett helt underbart å perfekt sådant. Men de e ju ingen vacker syn att ha bristningar från mage till rygg, låren och brösten. Skulle därför vara jättefint att få prova oljan! :)

 41. Daniela

  Jag skulle vilja vinna oljan för att jag har så sjuuukt mycket bristningar över hela magen sedan graviditeten! Har dessutom på låren, bakom knäna, vid armvecken och överarmarna, precis överallt. Inte precis så snyggt. Har redan prövat Wendela mandelolja men den har inte funkat så det skulle vara jättekul om jag vann denhär oljan så jag får en andra chans att få bort mina fula ärr. :)

 42. Emelie Sahlen

  Jag vill gärna vinna oljan för att jag fick mycket bristningar av graviditeten och har även ett jätte fult ärr efter navelpiercingen. ( stavning? Haha) älskar att läsa din blogg, eftersom J är bara några dagar äldre än mon lilla tjej. :) så följde dig redan då jag fick reda på att jag skulle ha barn. :)

 43. Cornelia

  Jag skulle gärna vilja vinna denna oljan. Jag hade väldigt otur med min greviditet/förlossning.
  Under graviditeten fick jag problem med sköldkörteln och gick upp mycket i vikt, det gjorde även att jag fick massor bristningar på mage, lår bröst och armar. Dessa är jättestora och jag skäms jättemycket. Jag döljer dom så gott jag kan. jag åkte in till förlossningen med massa verkar men när de märkte att barnets hjärtslag var alldeles för låga blev det akutsnitt vilket resulterade i en infektion som varade i 5 veckor och ett ärr som växte ihop efter tre månader och inte blev så fint. Jag skulle gärna vilja att mina bristningar blev mindre eller försvann helt så jag hoppas att jag vinner :)

 44. Josephinewestling - Mamma till Vira

  jag vill vara med och tävla.

  Varför jag ska vinna?
  Jo, det är för att jag vill försöka få bort eller minska på mina bristningar som jag har på mage, lår, kärlekshantagen, och framförallt för att kolla om mitt ärr som jag har på bröstet (mellan bröstet, urringningen) då jag fått ett ärr sen jag var liten pga en sjukdom och hoppas att den minskar eller åtminstonde blir mindre röd och irriterad..

  KRAMAR!

 45. Sandra

  Jag skulle gärna vilja vinna olja då min sambo har fått bristningar på magen, han skäms jätte mkt över det och det gör att när vi är på badstranden inte kan bada tillsammans utan att han ligger kvar på stranden med en tröja, så det skulle verkligen hälpa han om vi vann den! Ska tipsa om den på min blogg :)

  Älskar dig blogg!

  http://sandrasundberg.blogspot.com/

 46. Mikaela

  Min motivering är att då jag var ca. 16 år var jag och ramlade genom en bastudörr som är gjord av glas. Det hela började med att jag svimmade i duchen, ramlade mot glasdörren. Fick ett stort ärr över ryggen, och min högsta önskan vore att mista detta ärr över ryggen.

 47. Michaela

  Jag skulle verkligen vilja vinna den olja för jag har sååå mycket bristningar på både ben, made och rupan, tyvärr men så blir det när man förr två barn, väldigt tätt men det skulle vara underbart om det gick att göra något åt så jag slapp se så förskräcklig ut naken.
  Kram Michaela

 48. Johanna

  Jag vill gärna vinna Bio Oil för att jag skulle använda den på mina operationsärr på magen som jag fått efter min endometriosoperation och på bristningarna jag har på brösten. Dessutom har jag väldigt torr hud vintertid vilket oljan ochså är bra för

  Skulle vara spännande och testa och se om denna produkt faktiskt håller det den lovar :)

 49. kajsa

  Hej, jag skulle verkligen vilja vinna. Har fått bristningar överallt efter graviditeten,eftersom jag gick upp väldigt mycket i vikt.. magen , låren, knäväcken överarmarna. alltså verkligen överallt :(
  Har ingen blogg, så kan tyvärr inte länka.

 50. Carolin

  Jag har inte varit gravid och jag är inte, men läste att det hjälper mot ärr och torr hud också. Jag skulle jätte gärna vilja vinna eftersom att jag har så torr hud och acne problem så när jag använder krämer som torkar ut så flagnar jag i ansiktet samtidigt som jag får massa ärr på kinderna av finnarna, skulle jätte gärna vilja testa på denna produkt och se ifall det hjälper! :)

 51. Lena

  Skulle vilja vinna oljan. Är gravid med andra barnet nu.Och jag har otroligt torr hud på händer och armar på grund av arbetet och det finns inget som hjälper

 52. Minni

  Jag har haft bristningar på lår och mage ända sedan början av tonåren, nu är jag i 20-års åldern och bristningarna blir bara fler och större för varje år. Har aldrig använt bikini i hela mitt liv på grund av bristningarna. Inte heller visat mig i underkläder för någon annan än min pojkvän. Vågar inte klä av mig ens skjortan när andra är i närheten. Skulle verkligen förändra mitt liv om den där oljan fungerar! Jag skulle bli superduperglad!

 53. josefine

  Jag skulle gärna vilja vinna oljan, jag har inte varit gravid men ändå fått massor med bristningar på magen. Har man fött barn har man ju anledning att ha bristningar men nu är det bara jobbigt och jag skäms över detta..

 54. Erica

  Jag behöver verkligen den där. Har gått upp och ner i vikt hela livet, vilket har orsakat en hel massa bristningar. Just nu är jag på väg ner igen, -13kg visar vågen nu. Jippiiii :)

 55. Emilia

  Jag vill gärna vinna! Fick en hel del bristningar på magen och låren när jag väntade Natalia och även om det nu inte är hela världen så skulle det nog göra susen åt ens eget välmående!
  Ännu har jag inte fått några bristningar med lillkillen men man vet ju aldrig så i förebyggande syfte kan det ju också vara super!
  Utseendet är inte allt men känner man sig snygg och fräsch så mår man ju också bättre!

  Tipsar på bloggen!

 56. malin

  Jag skulle gärna vilja vinna en sådan för att bli av med bristningarna på låren, då jag är som många andra och mår väldigt dåligt över dem. Känner att en sådan olja vore värt att prova, så kanske man kan trivas på beachen i år :)

  Hade bra Janina! :)

 57. Felicia

  Först måste jag säga att din blogg är fantastisk och det har varit så mysigt att få följa dig under din graviditet och födseln av söta Joline! Jag ska sluta med p-piller om några veckor för att sedan försöka oss på att skaffa en egen kärleksfull liten familj. Tyvärr är jag, som många andra, rädd för dessa bristningar, så den där oljan skulle passa bra på min kommande kula :)

 58. Isa

  Jag skulle vilja testa denna olja för att se om den kunde råda bot mot bristningarna jag fick på lår, bröst och vader under graviditeten :)

 59. Denice Grefve

  jag skulle jätte gärna vilja vinna för att jag har bristningar på sidan av låren och vid mina knän även lite upp på magen, förhoppningsvis blir man väl gravid snart så det kan vara bra att ha den även då. ;)

 60. Felicia - mamma till Liam

  Jag vill gärna vinna oljan för att jag under graviditeten fick enormt mycket bristningar. Både på hela benen, på brösten och en massa på magen. Jag är inte nöjd med min kropp för fem öre efter graviditeten. Jag har även väldigt lätt för att få bristningar och därför skulle oljan vara super för mig.

  Har lagt upp bilden på min blogg också!

 61. Tina S

  Efter 3 barn under 3 år (fört en på 2 1/2år och tvillingar på 1år5månader), så ser magen inte ut som en mage mer… Den är har har stora bristningar över allt, fruktansvärt! Därför skulle det vara väldigt intressant att pröva på oljan, för klarar den av att "hela" min mage då är den guld värd.

 62. Lovis - Mamma i juni

  Om den har fått recensioner om att den är bra och verkar lindra skulle jag hemskt gärna vilja vinna den.
  Jag är i vecka 23, fick mycket bristningar redan i vecka 12 då min hud är extremt känslig. Vill göra allt för att motverka det, men det är dyrt med dessa oljor och salvor som verkligen hjälper och jag måste lägga pengarna på annat till min lilla pojke i magen :')

 63. Anki

  Jag vill jättegärna vinna! Har en massa bristningar på magen och höfterna efter att ha gått upp i vikt fort. Bristningarna sitter så de kommer synas tydligt när det blir sommar och badsäsong, jag vill verkligen bli av med dom och därför vill jag så otroligt gärna vinna!!!
  Jag har bloggat om tävlingen oxå!!

 64. Malin

  Bristningar lär ju vara ärftligt och min mamma fick ganska mycket bristningar under sina graviditeter. Därför skulle jag gärna vinna den här oljan för att själv försöka undvika bristningarna så gott det går!

 65. Maddox

  Jag vill så gärna vinna oljan! När jag var 14 bröt jag armen, fick axeln ur led och blev opererad vilket har resulterat i tre jättefula ärr. Och mina lår, bröst, höfter, midjan, sidorna av ryggen och rumpan är full av bristningar efter graviditeten. Egentligen borde jag ju inte vara ledsen över bristningarna för jag har ju varit gravid och fött ett underbart barn, men jag kan inte hjälpa att jag är så ledsen. Känner mig riktigt obekväm med alla starkt lila bristningar.

 66. Caroline

  Jag har en hel del tydliga bristningar sedan graviditeten. Jag skäms absolut inte för dem, de är ju en påminnelse om att man faktist satt ett nytt liv till världen. Men saken är den, att trots att jag inte skäms för dem är de fortfarande inte det minsta snygga. Vill jag bli påmind om vad kroppen har åstadkommit är det bara att se på min lillkille, vilket är en så otroligt mycket vackrare påminnelse. :)

  Det vore roligt att testa Bio-Oil och se om det ger några resultat. :)

 67. lovis

  hej jag skulle jättegärna vilja vinna oljan, för jag är väldigt ung och trivs inte med min kropp, och det senaste året har jag fått en massa bristningar på brösten, jag skämms över det så mycket att jag aldrig visar min kropp för någon, och jag måste alltid anpadssa kläder/bikinis efter detta-så inte mina bristningar syns.
  det skulle vara så skönt om dom försvann så jag kunde bli stolt över min kropp igen, och våga visa mig utan att vara rädd för vad andra tycker. så jag hoppas jag vinner, för vart annars kan jag få tag på oljan?

 68. martina

  Jag skulle vilja prova på den!
  Sen jag flytta hem i från och skaffa pojkvän så har jag blivit tjock, det är inge fel med det.. men jag har fått fullt med bristningar och man skulle kunna tro att jag varit gravid. Det känns ganska jobbigt..
  Jag var aktiv när jag bodde hemma men min sport finns inte i min nya stad och det är inte så lätt att hitta på något annat, men jag jobbar på det! =)

  Awesome blogg förresten, jag skulle vilja ha en liten Joline hemma hos mig haha =)

 69. Johanna

  Hej! Jag vill gärna vara med och tävla om denna produkt. Jag har bristningar främst på magen efter graviditeten som stör mig otroligt mycket. Jag har länge haft svårt för att gilla min kropp men nu efter min första graviditet så känner jag mig faktiskt ganska så nöjd över min kropp. Men bristningarna jag har på magen stör mig otroligt mycket. Dessutom har jag mycket torr hud så jag skulle verkligen ha användning för oljan.

 70. maria

  Jag skulle jättegärna vinna, är en nybliven tvåbarnsmamma sen 4 månader tillbaks och jag har mycket bristningar på min mage som jag skulle vilja bli av med..skulle vara intressant att prova denna och se om det funkar..

 71. Elin

  Oj, den vill jag gärna vinna!

  Med några veckor kvar börjar det bli lite randigt på vissa ställen… Skulle vara intressant att se om ränderna så småningom skulle försvinna med hjälp av oljan!

 72. hanna

  ÅH! den här pratade jag om med min syster igår. hon är nämligen gravid och funderade på att hon borde skaffa en olja att smörja magen med. det här vore ju perfekt om jag skulle vinna så får jag ge den åt henne :) så glad och överraskad hon skulle bli!

 73. janiina

  Jag är gärna med och tävlar om oljan. Jag har försökt hitta en lösning till mina ben, dem är jätte torra och det är nästan pinsamt att visa dem. Jag har testat med en massa smörjor men inget jag har varit riktigt nöjd med. Så denna olja skulle vara kul att se om den skulle funka mot min verkliga torra hud! :)

 74. Ida

  Min kropp klarade sig faktiskt rätt så bra under graviditeten. Men jag har en del bristningar på höften och låren som gärna skulle få försvinna! :)

 75. Marina Fahlén

  Jag skulle super duper gärna vilja vinna den här då jag ser ut som en zebra på magen efter min förra graviditet..

 76. Emma

  Jag vill gärna vinna. Är varken gravid eller har varit för jag är bara 17 år. Men bristningar finns det gott om, på t.ex höften ( sen jag började äta p-piller för 2 år sen) Vågar ju nästan inte visa sig i bikini, och man känner ju sig inte precis sexig i underkläder.. Vore roligt om det där funkade! :)

 77. anna

  Hej jag vill gärna vinna oljan då jag fick massor bristningar under min graviditet , men inte på magen, utan på rumpa och rygg, hur konstigt ser inte det ut? :-P

 78. Nathalie L

  Hej,
  Du har en väldigt inspirerande blogg må jag säga, keep strong!

  Jag hade mer än gärna vunnit den här mirakeloljan för efter min graviditet så fick jag massa bristningar runt naveln och på dem sk kärlekshandtagen. Man vill ju vara fin inför sommaren och inte bli förknippad med en tiger ;)

  Ha en trevlig helg!

 79. Jessica

  Jag skulle gärna vilja prova denna olja.
  Efter att jag fött mitt första barn lämnade det lite bristningar på lår och bröst.
  Nu är jag gravid i vecka 21 och jag skulle gärna ha något att smörja med som skulle lindra uppkomsten av bristningarna denna gång.

 80. Fanny

  Hej! Äntligen en tävling där jag också kan delta, senaste tävlingen gällde ju bara de som bor i Sverige.

  Jag skäms inte för mina bristningar, som graviditeten före med sig, men inte kan jag heller säga att jag älskar dem och att de är jätte snygga. Mina bröst drabbades mest och rumpan. Skulle vara kul att testa om den där oljan fungerar på mina bristningar som är ganska stora men inte speciellt mörka.

  Jag har tyvärr ingen blogg så jag kan inte tipsa :/
  Kram!

 81. Annika N

  Jag har funderat på att testa denna efter att det varit så mycket reklam om den nu på senaste tid. Är gravid 37+0 idag, med andra barnet och har nu fått lite bristningar att testa oljan på :)

 82. Tina

  Jag vill vinna flaskan till mig själv, främst i preventivt syfte, eftersom jag nu är halvvägs genom graviditeten och min hud har alltid varit svag. Men även för att testa på andra bristningar jag har från tidigare.

 83. amanda

  Jag är gärna med och tävlar! Har sett den på reklamen och funderat flera ggr på att handla en! Men inte blivit av!

  Jag hoppas jag vinner den för att jag skulle vilja testa den på mina bristningar efter graviditeten! Har en hel del på mina höfter/lår!

 84. eriika

  jag är med :) jag vill gärna vinna för efter min senaste graviditet såg jag ut som en zebra från axlar till knän (på riktigt, dom är överallt!).. är nu i v32 med nr2 och ja, nån smart jävel sa ju att "ränderna går aldrig ur…" ;)

stats