JANINAS

Tävling! Vinn ”Bästa boken om mig”

Nu kära vänner, drar vi igång en tävling här! Det var länge sen sist.

Denna gång tävlar jag ut ett exemplar av boken ”Bästa boken om mig”. En av de bästa babyböckerna jag sett faktiskt.

Bokens innehåll

 • Här ser ni mig
 • Mina föräldrar
 • Alla väntar på mig
 • Jag är framme
 • Hemma
 • Första tiden
 • Jag heter
 • Jag ser ut
 • Allra första
 • Sån är jag
 • Om min släkt
 • Jag äter
 • Jag pratar
 • Mina favoriter
 • Jag i förskolan
 • Gillar att göra
 • Om mina resor
 • Året jag föds
 • Fritt fram-sidor

———————————————————————————————————————————————- 

Som vanligt så är tävlingsreglerna enkla, motivera bara här i kommentarsfältet varför just DU borde vinna. För en extra chans: tipsa om tävlingen på din blogg. Ni kan använda bilden här ovan! Glöm inte att länka till inlägget i kommentaren.

Tävlingen avslutas nästa veckas fredag, den 28.2 klockan 21:00.

LYCKA TILL!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Vill gärna ha denna boken till vårt tredje barn. De 2 tidigare har den och jag fullkomligen älskar den, bilderna, uppbyggnaden och stilen! Kul om de alla 3 kunde ha likadan bok att spara alla barndomsminnen i. Håller tummarna :)

 2. Petra

  Sueperkul med tävling! Fick vår dotter i januari och vill självklart vinna denna bok till henne, är ju alltid lite speciellt med första barnet. Har själv kvar min bok från när jag var liten, roligt att få läsa den nu när man är vuxen och själv fått barn.

 3. Malin

  Väntar vårt andra mirakel nu! Varit i liggläge med medicinering i fem veckor nu, v.33+5 idag. Tar en dag i taget och hoppas att beibin hålls inne en tid än. Pusslar för att få vardagen att gå ihop med en aktiv två-åring och ett rullande schema för ”serviefolket”. En fin bok skulle nog pigga upp :).

 4. Petra

  Superkul med tävlingar (: fick en dotter i januari och vill självklart vinna denna bok till henne, det är ju alltid lite speciellt med första barnet. Har själv kvar min bok från när jag var liten, kul att läsa i när man blir vuxen (:

 5. Sofia

  Denna bok skulle jag jättegärna vilja vinna. Ligger här och väntar på att vår första bebis skall börja komma ut, bf 1.3 så det skulle vara perfekt med en bra bok att fylla i direkt från början :)

 6. Johanna

  Jag vill gärna vinna, då jag vill ha något att dels dela tankarna med till vår flicka som kommer i maj att hennes pappa fick en hjärnblödning under tiden hon väntades och hur jag som mamma klarade mig igenom det själv med två barn! <3

 7. Hanna

  Den boken vill jag gärna vinna till vår bebis som kommer i juni! Min egen bok som min mamma fyllde i har verkligen blivit läst många gånger om och jag vill ge vår bebis samma fina gåva.

 8. Katarina

  Jag skulle gärna vilja vinna den åt min yngsta son. Har lite dåligt samvete då jag inte har fyllt i någon bok åt honom ännu men storebror har en…. :P Inte lika bra med tid nu som då man bara hade en baby att sköta… ;)

 9. Sanna

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna den här fina babyboken till min bästa vän som nu väntar sitt andra barn. Det vore perfekt att överraska henne med denna då hon nu denna gång står ensam med den lille som snart tittar ut och inte har många att räkna med som stöd.

  Kram Sanna

 10. Sandra Nordin

  Åh jag vill jättegärna vara med och tävla. Har bläddrat i den i bokhandeln och tyckte den var så fin :) Vi planerar ett syskon till vår son inom en snar framtid så jag hade gärna velat spara till bebis. Gruvar mig dock inför graviditeten, hade precis som du har nu, en hemsk graviditet. Mådde illa ända tills han ploppade ut och hade foglossning (grotesk) i 20 veckor. Trodde aldrig jag skulle vilja bli gravid igen men se där.. nu längtar jag efter bebismagen :) Kram Sandra

 11. Jag

  Jag vill gärna ha denna bok!
  Har gått genom ett komplicerat missfall senaste månaden, var i v. 10. Var inne på sjukhuset i flera omgånger, fick cytotec, flera blodpåsar och avslutade allt med skrapning. Har varit en svår tid nu, gubben och jag har haft det tufft.
  Men nu börjar vi se framåt igen och ska påbörja bebbeverkstaden igen! Skulle vara jätteroligt att få boken till nästa ärta! Förhoppningsvis tar det sig snart :)

 12. Therese

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna denna fina boken åt min kära vän som väntar en liten knodd! :) Jag tycker det är viktigt att ha minnen från barndom och uppväxt samlat i en fin bok. Jag själv sitter fortfarande och bläddrar i mina böcker och är jätte glad att jag har en liknande bok från mina första år! :)
  Kram.

 13. Hanna K

  Efter ett missfall (som upptäcktes vid första ultrat), och ett påföljande utomkvedshavandeskap lyckades jag äntligen bli gravid ”på riktigt”. Efter ett hemskt år med alla dessa händelser och en tredje graviditet man inte riktigt vågade glädja sig över, kom hon äntligen. Välskapt och fin! Hon är väl värd den här boken, vår lilla kämpe!

 14. C

  För att lillebror inte har någon bok om sig. Och om ett litet tag har han plötsligt blivit stor och hans glömska mamma står kvar och undrar: när lärde han sig egentligen allting?

 15. Anna

  Jag vill ju vinna den! Väntar tredje barnet till hösten (hemligt för de flesta ännu, vi ska på första ul nästa vecka)
  och en sån bok kommer ju behövas snart!

 16. Anki

  Jag skulle jättegärna vilja vinna. Vår bus är 2,5 är och före han föddes köpte jag en ”babybok” att skriva i. Tyckte den var nytänkande och bra. Men nu med facit i hand är den inte alls så bra. Finns mycket som lämnar oskrivet om prat och dyl. Därför skulle jag gärna vilja vinna en ny och starta om från början.

 17. Kika

  Vill vinna denna bok för att vår förstfödda har 3 böcker om sig, men nr 2 som är beräknad att födas om 1 månad inte har en endaste bok ännu (och skulle säkerligen helt och hållet glömt bort att införskaffa om inte du skulle ha skrivit om den här boken.)

 18. Erica

  Hej , har börjat läs din blogg igen sen jag så att du också e gravid, kul ti läs en blogg som är i samma vecka som sej själv:) din bf e väl 15 maj o min e 16 :)e från korsholm så ha sitt å hört om dej förr:) men nu just ligger jag på tammefors sjukhus å snart legat här i två veckor pga bebin min har ett ovanligt hjärtfel, som jort så att de bildades vätska i kroppen på bebis:( så tycker vi sko va värd en svensk bok om mej själv, så jag får skriv om tex denhär storyn på tammefors sjukhus.. Sko va kul:) fortsatt lycka till i graviditeten! Ps, jag och bebin håller på bli bra bara vi får den medicin vi behöver.. :) men har urtråkigt här en freda kväll ensam:( tiden går så långsamt!

 19. Jenni

  Deltar, har nog ingen bra anledning varför jag måste vinna. Men väntar iaf. barn och så vinner jag aldrig någon tävling. Så det är min motivering! :)

 20. Anna

  Jag har just fått veta att jag är gravid och är just nu i någon form av känslomässig berg- och dalbana. Ena dagen är jag överlycklig och andra dagen grubblar jag ihjäl mig och funderar om jag alls är redo ännu. Ibland försöker jag att inte tänka för mycket på det men vissa dagar vill jag börja shoppa bebiskläder och -prylar i massor :) om det är något som jag älskar så är det fina barnböcker och en fyll-i-bok kunde kanske hjälpa mig att bättre greppa det hela, om inte så är den ju så himla fin att se på! :)

 21. hanna

  jag deltar gärna i tävlingen! vilken härlig bok, har bara sett sånadär typiska 80-tals ”här e jag”-böcker i butikerna, den här ser ju fräsig ut.

 22. Daniela

  Den vill vi bara vinna åt vår lilla Olivia som snart e fem månader och inte har någon egen bok ännu! Skulle va en fin fem-månaders present åt henne ;) Har sökt en sån men inte hittat någon som varit tillräckligt rolig och samtidigt fin, men denna ser ut att fylla alla kriterier!

 23. Emma Sjöberg

  Varför skulle just jag vilja vinna denna bok? Jo, därför att jag den 28.1 fått en till liten småkusin som är så söt så jag själv blir riktigt babysjuk, men jag har valt att göra skolan klar före jag själv ska ha barn om inte annat händer :) Och varför skulle jag vilja vinna då, jo för att jag är studerande och ändå skulle vilja ge denna lilla kille något fint men ännu inte hunnit köpa eller haft råd så därför skulle ju detta vara perfekt! :)

 24. "Anonym"

  Hej!
  För ett halvt år sen gick jag och min kära sambo genom en väldigt hemsk graviditet, jag mådde så jävla dåligt. Vid RUL i vecka 19 skickade läkaren oss direkt till tammerfors där det efter 7 läkar utlåtanden konstaterades att vårt barn skulle inte överleva ens en timme utanför livmodern och de rekommenderade medicinsk abort. Är nu 5 månader sedan jag födde vår döda dotter i vecka 20+3. Igår när jag kom hem från jobbet tog jag ett graviditetstest, positivt. Jag är alltså idag i vecka 4+2. Jag och min sambo är fullständigt livrädda men jag vill ändå våga hoppas, och därför vill jag vara med din tävling. Jag väljer också att vara anonym för att vi inte vill meddela om vår graviditeten ännu, hoppas jag får vara med i denna tävling ändå.
  lycka till med din egen stjärna i magen, jag vet vad det innebär att må illa, och jag är livrädd för mina kommande månader men ändå så lycklig <3

 25. Anna

  Den tycker jag att jag borde vinna för att vår ”tvåa” kommer i juli o behöver naturligtvis också en egen ”fylleri”bok .Dessutom har jag aldrig vunnit något i en sådan här tävling -tycker faktiskt det borde bli dags. :)

 26. Linda

  Ååh vill jättegärna vinna denna till vår lilla skrutt som kommer i slutet på Maj! Storasyster har även denna bok å den e fruktansvärt bra :)

 27. Marika

  denna bok skulle passa fint till pyret i magen. egentligen är det inte jag som skulle vinna utan pyret. pyret borde vinna därför att hon/han är efterlängtad och med hjälp av denna bok så skulle hon/han få läsa om vår väntan och dennes uppväxt. denna typ av böcker älskade jag att bläddra genom när jag var liten.

 28. elin

  Har en bebis i magen som är beräknad på samma dag som din! Tycker absolut att jag behöver en fin bok att fylla i och dokumentera hennes första tid i! :)

 29. Sabin Sundström

  Hej! Tack för en jätte fin och underhållande blogg. Har följt med den så gott som dagligen, ända sen ni fick Nicolina. Den är så rakt på sak, ärlig och visar hur stark du är som person. Väntar själv nu mitt första barn, en liten tös som är beräknad den 17.5. Alltså inte så länge efter er, vilket gör de just nu extra rolit att läsa din blogg. Därför tycker jag att boken skulle passa väldigt bra till vår blivande lilla familj. Fortsätt kämpa, om nån klarar av en jobbig graviditet är de du. Kramar från Sabin i Ekenäs

stats