JANINAS

TÄVLING! Vinn ”My first Fiskars” kit

Nu mina kära läsare kommer det upp en ny tävling här! Förra veckan fick Nicolina ett alldeles underbart paket från Fiskars, nämligen helt egna trädgårdsverktyg! Färgglada och riktigt perfekt för en 4,5 åring som gillar att ”plantera”. Allt som har frön plockar hon sönder och springer ut och gräver ner. Det ska bli intressant att se om det dyker upp några konstiga plantor, haha! Längtar tills vi får någon slags riktig gård så vi kan fixa rabatter tillsammans.

Hon får även äran att lotta ut ett likadant kit till en av mina läsare. Denna gång räknar jag alla som deltar och så får hon säga ett nummer, och det nummer hon väljer är den som vinner! På så vis kan det inte bli orättvist och just därför behöver ni inte ha någon speciell motivering varför ni vill vinna. Det låter väl bra?

Då kör vi!

Kom ihåg att lämna namn och e-post så att jag kan kontakta er vid eventuell vinst.

Update: Skriv ”Jag är med och tävlar” i kommentaren så jag vet om ni är med eller inte :) 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sanna

  jag är med och tävlar ! dottern skulle bli överlycklig :) (ensamstående med dottern som är 1,5 år .)

 2. sanna

  jag är med och tävlar ! dottern skulle vara överlycklig :) (ensamstående med dottern som är 1,5 år .)

 3. Linda

  Jag är med och tävlar! Håller tummarna :) min son skulle bli överlycklig att få egna grejer att rota i trädgården med :)

 4. Emma

  Jag vill också vara med och tävla! Har också en liten ”planterare” här som älskar att gräva och rota i trädgården.

 5. Mikaela

  Jag är med och tävlar! Tänk att jag just gick o tänkte att jag borde hitta ngt sånt här till lilla trädgårdsmästaren :)

 6. Sonja

  ”Jag är med och tävlar”! :)

  Oooo, hoppas Nicolina lyckas dra min nummer, mina 2 trädgårdsmästare (dock pojkar båda 2) skulle ha stor nytta av dom..

 7. Linnéa Granström

  Oh jag vill självklart vara med och tävla! Detta snygga och praktiska set hade passat våran Ebba utmärkt då hon älskar att hjälpa till ute på gården :):)

  Alltså ”Jag är med och tävlar” ;)

 8. Ida Södö

  Har läst din blogg i ca 1 år men har aldrig kommenterat förut. Har en dotter på 3,5 år som tycker om att ”gräfta” i jorden.

 9. kati

  Försökte lämna en kommentar här tidigare men så hände det nåt och datorn slutade tänka. Så nu har du antingen en eller två kommentarer av mig.

stats