JANINAS

Tävling! Vinn produktkit från Natusan

Long time no speak. Vi lever och mår bra och tystnaden beror helt enkelt på att jag inte haft något att blogga om. Det har jag egentligen inte nu heller, men för att inte döda bloggen helt och hållet så tänkte jag slänga upp en tävling! Det var ju ett tag sen, och sånt gillar ni väl?

Det jag nu tävlar ut är TRE produktkit från Natusan (värde: 200kr/kit), från serien First Touch. Det är en vårdande och mild serie som passar barn från tidig ålder. Tre vinnare dras nästa vecka, och allt ni behöver göra för att vara med i tävlingen är att kommentera detta inlägg och berätta varför ni vill vinna. Glöm inte att fylla i namn och e-post!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Jag har själv problem med min torra hud och är därför väldigt noga med vad jag använder åt min son. Natusan har visat sig funka bra på honom och därför skulle det vara roligt att vinna detta paket.

 2. Jenna

  Hoppas jag hinner med ännu! Jag vill vinna för om jag gjorde det skulle jag ge kitet till min underbara brorson som är 3 månader gammal. Han har ibland torr hud så jag tänkte att detta kit kanske kunde vara till hjälp och motverka det.

 3. Sanna

  Jag skulle gärna vilja vinna produkterna till mitt gudbarn Lexie som nyligen blev 3 månader. Det behövs alltid nya produkter och Natusan är ett märke jag vet att man kan lita på.

  Kram Sanna

 4. Therese

  Hej! Jag skulle vilja vinna detta kitt till min son, han har torr hud precis som sin mor. Och han tycker det är jobbigt när han är torr, då det svider och kliar. Så ingen annan skulle bli glada än vi om vi vann detta kitt som skulle bli perfekt! =) Så nu håller både sonen & jag tummar och tår

 5. Katja

  Jag skulle vilja vinna för vi har en liten kille på 4 månader som har lite problem med sin hud. Om man inte har i badolja varje gång badar eller om man fuskar med att använda hudsalva en ända dag så får han röda torra fläckar på bröstet och armarna. Så hos oss år det åt en del salvor och oljor och vi använder oss mest av Natusan =)

 6. Carolin

  Jag skulle faktiskt vilja vinna detta kit till min kompis.
  Hon är 19år gammal och har en dotter på snart 2 månader, hon och hennes familj har blivit vräkta och får ingen hjälp med ny lägenhet. Just nu bor dom på ett hotell som socialen betalar ett tag framöver men inte länge till, så jag skulle vilja vinna detta och ge bort till min kompis och hennes lilla tjej eftersom dom har det ganska svårt i nuläget..
  Kram! / Carolin :)

 7. Nicolina

  Är gravid i v. 23 och det är sååå himla mycket som ska fixas och köpas innan storken kommer med bebisen, hade varit skönt att pricka av lite från listan iallafall. :)

 8. Mia

  Önskar vinna detta till dottern, som har aptopisk hud och som inte alls velat bli bra denna sommar, säkert till en stor del p.g.a. det usla vädret

 9. Sofia

  Natusan produkter används ju så gott som dagligen i ett hushåll med småbarn, därför vill jag vinna, vi har en 10 månaders son här hemma!;)

 10. Mikaela

  Är gärna med och tävlar om kittet till min dotter:) Hon är strax 1 månad gammal och oljor, krämer mm går åt. Speciellt babyolja då vi kör magmassage flera gånger per dag, kladdigt och mysigt;)

  Så det skulle ju vara superduper!

 11. johanna

  Jag vill gärna vinna detta produktkit för att vi väntar vårt första barn i början på januari. Detta kit passar från att babyn är nyfödd och jag har hört så mycket bra om produkterna :)

 12. Cissi

  Jag vill vara med. Jag vill vinna kitet, mest för att det är så roligt att få hem bra saker på posten. Men också för att vi använder såna produkter åt vår lillkille.

 13. Rebecca

  Hej! Först vill ja sej att do har en super bra blogg och jag e in å läser an dagligen :). Vi sku villa vin så att lilleman sku få nå riktit bra produkter ti sin lilla kropp som badas nästan dagligen. Ha de bra!

 14. saga

  jag är jättegärna med! Precis separerat från min dotters pappa, och efter att ha halverat allt man äger och sin månadsinkomst skulle det här verkligen inte sitta fel!
  Hoppas på tur, alltid kul med någon som får upp humöret lite :)

 15. Jeanette

  Jag skulle gärna vilja vinna för att natusan produkterna är det bästa på min lilla babys otroligt torra kropp :)

 16. Natalie

  6.7 anlände en liten son till vår familj som innan dess bestått av endast hundar. Killen var beräknad till 12.9 vilket resulterade i väldigt liten födelsevikt och ett kaos för oss föräldrar. Jag tycker vi förtjänar att vinna detta kit för vi har kämpat in i det sista med att orka sitta hos sonen på sjukhuset vilket tärt på förhållandet till varandra. I lördags fick han komma hem och känslan vi fick av att ha hållit ihop trots allt e underbar. Nu skulle det sitta bra med lite produkter eftersom vi inte vågat handla hem mycket när sjukhuset aldrig vågade säga hur det skulle gå med pojken.

 17. DK

  Vi vill vinna för att testa Natusans produkter. Än så länge badas lillgrabben bara i olivolja men jag skulle gärna testa något annat..

 18. Nina

  Min dotter har fått väldigt torra ben, så det här kitet skulle vara bra :) Har testat deras produkter förut och tyckte dom var bra :)

 19. Sanna

  Jag e också med och tävlar! Har vääldigt sällan turen med mig men vi gör ett försök!
  Jag skulle vilja vinna för att vi alltid använder denna produkt. Våtservetterna är SÅ bra att ha med i handväskan t.ex när det finns ”platta” pakett så slipper vi ta papper hela tiden som jag inte alls gillar för torka bort smuts om vi är någonstans och måste torka händerna elr dyl.
  Sen är oljan och baby bath he stor popularitet här hemma :)

 20. Sonja

  Jag väntar vårt tredje barn och har beräknad tid den 5 september (alltså om ca 1 och en halv vecka)
  Jag använder nästan inget annat än Natusans produkter åt mina 2 tidigare barn och tänkte fortsätta använda dom åt nr. 3.. :)

 21. Karolina

  Jag väntar mitt andra barn som är beräknat att födas i januari. Jag vill gärna vara med och tävla om Natusans produkter, jag har testat några på min första son och var mycket nöjd med dem. När den lilla föds mitt i vintern kan det vara skönt att ha riktigt bra hudvårdsprodukter att använda.

  //Karolina

 22. Kata

  Dethär skulle jag vara jätte glad att vinna och ge åt min syrra som väntar baby. Hennes äldre flicka har atopisk hud och massor av alergier och vi hoppas ju förståss att den kommande babyn ska slippa undan det. :( Så det skulle vara bra present att ge bort till vintern.

 23. Emelie

  Hej!
  Jag vill vinna kitet för att jag väntar mitt första barn i vinter när det behövs smörja rejält. Kanske kan det hjälpa min torra hud med?!

 24. Mariel

  En av mina närmaste kompisar väntar sitt första barn och har beräknad nästa vecka och jag ska bli gudmor åt de barnet. Skulle jätte gärna vila ge någonting i present som hon kan ha nytta av sen då hon blivit mamma.

 25. IDA

  Jag vill vinna dehär för att jag inte testat natusans salvor alls. Dock skulle jag vilja testa och se om lillans kinder hålls fuktigare lite längre… nu e de torra jämt trots härdigt ” smetas”. /Ida & Stella

 26. M-L

  Brukar köpa Natusans tvättlappar och badtvål och varit nöjd med dem.

  Ja tycker ja behöver vinna eftersom jag fyller 30 om ett par månader. Blev så lessen när ja läste kommentarer om att man är så gammal och grå som mamma då. Hmm men om man smörjer in sig med lite babyolja måst man ju böri se pigg och fräsch ut :)

 27. Emma S

  Vilken underbar tävling, vill gärna vara med :-)
  Jag skulle vilja vinna för att kunna ge kitet till en nära vän till mig som väntar en liten (beräknad till för tre dagar sedan). Hon har längtat väldigt länge och fastän det kanske inte var rätt läge i livet (han har precis börjat på en treårig utbildning och hon saknar fast jobb då de flyttat för hans studier) så är den lille så efterlängtad och vi är alla så himla glada för dem. I och med att de är i de läget i livet där ekonomin är lite skakig så vet jag att allt till den lille som man kan ge dem skulle bli så himla uppskattat.

 28. Elin pettersson

  Hej! Elin heter jag och är 20 år. Väntar mitt första barn som kommer i januari, jag skulle jätte gärna vilja vinna ett kit pga att jag aldrig har turen att vinna något. Sen skulle ett sånt kit vara jätte bra för bebis i början, jag vill ha det bästa åt min bebis och jag vet att produkterna är superbra.
  Tack!

 29. Malin

  Jag skulle jätte gäna vilja vinna dessa produkter! Även om jag inte har något barn.. Själv har jag jätte känslig och atopisk hud och dessa babyprodukter är några av de få produkter som min hud tål! :)
  /Malin

 30. Hannie

  Jag är med och tävlar! Här där jag och min familj bor (jämtländska fjällen) blåser de isvindar året runt. Sommar som vinter.
  Därför skulle min lilla son behöva lite påfyllning för att fortsätta hålla hans hud mjuk i denna blåsiga håla!
  Stort tack även för en jätte bra blogg:)
  /Hanna och Oliver

 31. Betty

  Jag vill vinna för att jag har ett barn med känslig hud med eksem, så denna vinst skulle passa oss bra eftersom milt mot huden är viktigt.

 32. Louise - Tvillingmamma

  Med två små barn som gärna gillar att kladda ner sig under måltider så blir det mycket bad :) Då går det också åt mycket babyolja så deras lena babyhud inte blir torr! <3
  Därför skulle jag gärna vilja vinna ett kit från Natusan :)
  / Louise

stats