JANINAS

Tävling – vinn valfri vara från Gniztra.comI samarbete med Gniztra.com får nu mina läsare tävla om en valfri vara!

För att delta i tävlingen ska du göra följande:

* Gå in på Gniztra.com och välj ut vad du vill vinna
* Kommentera detta inlägg med motivering varför just DU ska bli vinnaren, och en länk till det du vill vinna

Tävlingen avslutas den 28 augusti. Lycka till!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annika Nilsson

  Hej!
  Jag vill vara med och tävla om "Stambag med kedja" (gick inte länka…) – helt underbar väska som jag skulle bli överlycklig över! Och anledningen till att jag ska vinna?! Jo, för att jag fyller år imorgon!!!!!!!!!!!!! Och jag bor 100 mil från min familj i en ny stad, så jag kommer inte att bli firad något alls.

 2. lisa

  gniztra-smink-lösögonfransar-sida2-lösögonfransar med bling bling 49kr

  Jag är en disco tävlingsdansare och fransarna är en stor del av outfiten när man tävlar, ett par nya snygga fransar skulle passa jättebra men mamma vågar inte handla på nätet och sånna här finns inte i butik:(
  Snälla låt mig vinna dom här!

 3. Mary

  Skulle jätte gärna vilja vinna detta halsband (i kategori "smycken"): http://shop.textalk.se/se/articleimage.php?id=14131&image=7108569&fullwidth=0&fullheight=0
  Halsring är något jag letat efter i evigheter och när jag såg denna på Gniztra.com blev jag överlycklig. När jag sedan såg att man har chansen att vinna en valfri vara därifrån på din blogg blev jag ännu gladare. Skulle bli otroligt glad och tacksam om jag vann, kan redan föreställa mig olika outfits där jag bär halsringen, kan helt enkelt inte sluta tänka på den. Grymt snygg är den!
  Nu får jag bara hålla tummarna och hoppas att jag blir den lyckliga vinnaren!

 4. Sandra

  Jag tävlar gärna om den här tröjan "Dereon luvjacka Beyonce".
  Det vore kul att "belöna" sig själv med något nytt då jag har blivit antagen till min drömutbildning, psykolog.

 5. bala

  hej jag skulle jätte gärna vilja vara med och det finns jätte många fina saker, och jag tycker väskor är jätte dyrt så skolan börjar snart och jag skulle vilja ha denna väskan som isabelle törsleff vill också ha! det går inte att klistra in och jag vet inte vad väskan heter, men jag tycker den är jätte snygg och jag skulle bli jätte glad om jag vann denna väskan till skolan! älskar din blogg föresten! och väska är snygg brun väska om detta tävling är gratis är jag med fr är 14 år bara!

  jag kommer skicka detta till mina vänner så dom också är med!

 6. Amanda Bach

  Jag skulle vilja vinna Hund koppel med tassar. Min hund skulle bli så lycklig i den, och när min hund är lycklig så är jag lycklig. Är jag lycklig så är mina vänner lyckliga.

 7. Isabelle Törsleff

  Hej! Jag skulle vilja vinna eftersom att jag är i akut behov av en bra väska att ha i skolan. "Köp en då" kanske ni tänker, men det är inte så lätt eftersom att jag precis köpt en MacBook. Dem är ju rätt så dyra så ni som är lite smarta kanske redan fattat att jag då är näst intill pank.

  Om jag vinner då, då skulle jag vilja ha denna. (endast bildlänk) http://shop.textalk.se/se/articleimage.php?id=14131&image=7079936&fullwidth=0&fullheight=0

  Kram!

 8. Anneli

  Det går tyvärr inte att länka men jag skulle gärna vilja vinna följande: Jabu'she orginal Intensiv antirynkkräm!
  Detta då jag nästa år fyller 40 år och redan har rynkorna börjat komma :( Inte kul att se själv i spegeln varje dag när tiden kommer ikapp en! Kanske kan en sån här creme hjälpa mig att bromsa upp tiden lite grann :)

 9. Ylva

  Skulle gärna vilja vinna hello kitty datormusen! Har alltid tyckt hello kitty är söt. Har en vän som också tycker det.Skulle vara skoj om jag vann, då jag aldrig vinner i något… haha. Oturen är alltid med mig.
  Testar länka, annars finns dator musen, under teknikprylar)

  (tror jag råka skicka en halvskriven komentar, eller tom ruta först. Mitt internet hackar)

 10. suss

  Jag bfick inte fram någon länk, men jag skullee vilja vinna Paris Hilton armband med art.nr 1033. Så himla snyggt!!! Kan användas både till jeans och finklänning!! Därför vill jag ha det!!
  = )

 11. emma

  Jag skulle vilja vinna denna här:
  Snygg svart väska.
  Snygg svart väska med tuffa detaljer
  och snyggt mönster.
  Storlek.
  Höjd.34cm
  Bredd.36cm på det bredaste stället.
  299:-

  Och anledning till varför jag skulle vilja vinna är på grund av att min syster fyller år snart och jag vet att hon har letat efter en väska i stil med denna, hon är världens bästa syster en som skyddar en i vått och torrt. som en syster ska vara, men som dessvärre har fått genomgå en massa tufft i livet som man inte ens önskar sin fiende. så den här vill jag vinna till min älskade syster! Tack för en toppen blogg :) Kram!

 12. Den samma Ida som tidigare

  Tack för hjälpen Janina,men det funkar inte för mejj det du sa om att kopiera,så klicka in på gniztra.com klicka på klockor och tredje sidan av klockor hittar du en hello kitty klocka med svart lederband,det är den jag vill ha om jag vinner,tack på förhand :)

 13. Cecci

  Såhär ser den svarta Hello Kitty klockan jag vill vinna ut: http://shop.textalk.se/se/articleimage.php?id=14131&image=4604127&fullwidth=0&fullheight=0

  Jag köpte en armbandsklocka på hösten som tyvärr gick sönder och jag har tyvärr ännu inte köpt en ny… Passar på och låter bli tills jag vet om jag vunnit denna klocka eller inte, it's up to you! Senast i fredags när jag hade paus på jobbet tänkte jag på hur akut mitt behov av en armbandsklocka är, eftersom jag hela tiden glömmer min telefon hemma! Jobbigt att inte veta hur länge man har kvar av sin paus, eftersom det inte finns någon klocka där var jag brukar sitta.

  Ha dä gött!

 14. Anonym

  Vilken kul tävling! Jag är jätte gärna med och tävlar :) Jag skulle bli super glad om jag vann '2 finger ring kors, ''vitguld'', därför att jag verkligen diggar korssmycken och ännu har jag inte hittat/skaffat en ring!

  Det går inte att kopiera länken, men ringen heter 2 finger ring kors, vitguld. Tack på förhand :)

 15. Janina svarar

  För att kopiera adressen måste ni klicka på bilden på den varan ni vill ha, och kopiera den adressen! :)

 16. Ammis :)

  Jag är en trogen läsare av din blogg (du gör ett jättebra jobb med både bloggen och vardagen/familjen, keep on goin' girl!) och det är så att min Rihanna- och smyckesgalna bästa vän har en ganska jobbig tid just nu. Hennes föräldrar ska nämligen skiljas. Och som den person jag är har jag letat runt efter någon speciell "må bättre-present" som kan få henne på bättre tankar. Så när jag såg denna fantastiska tävling började jag leta runt hos Gnizta med bästisens intresse av Rihanna och smycken i tanken. Plötsligt hittade jag den. Den perfekta presenten någonsin – Rihanna halsband/örhänge i ett, heter den och den skulle verkligen lysa upp hennes dag! Så jag håller alla mina tummar och tår för att jag för en gångs skull vinner. (jag kan inteHej allihopa! länka med min mobil, men smycket finns under kategorin Smycken på 4:e (fjärde) sidan). Tack på förhand. Kramis

 17. Mariel

  Hej, jag skulle bli super glad om jag skulle vinna de där tatuerade leggingsen i Ed hardy stil eftersom jag som studerande har väldigt sällan råd att unna mej någonting i klädväg. Dessutom använder jag leggning näst intill varje dag så de skulle passa perfekt åt mej. ;)

  De gick inte att länka, då jag klickar på "Tatuerad leggings i Ed hardy stil" så är länken fortsättningsvis "gniztra.com".

 18. Ida

  Jag har aldrig hört talas om Gniztra och skulle därföt vilja pröva på någonting därifrån,jag har aldrig haft någon ordentlig klocka om man säjjer så så jag skulle kunna tänka mig en sånnhär,en svart hello kitty klocka :) (jag skrev addressen till klockan i länk raden )

 19. Helen

  Hej jag skulle vilja vinna "Betsey Johnson halsband leopard och kors." Nu gick det inte att länka denna för länken gick inte till denna specifika produkt utan bara "www.gniztra.com".
  Min motivering är att jag är arbetslös, ska flytta 17 mil från min familj tillsammans med min sambo och detta smycke skulle muntra upp mig mitt i all packande och flyttande. Tack :p

stats