JANINAS

Tillbaks till vardagen

Idag började Daniel jobba, så nu är det vardagen som gäller igen. Det har varit skönt att ha honom hemma, vi är ett par som kan vara tillsammans varje dag, hela dagarna, utan att bli trötta på varandra. Och det är väl både positivt och negativt. Bra att vi passar ihop så himla bra, men dåligt att vi måste sakna varandra så mycket i vardagen. Men that’s life! Det känns dock lite annorlunda nu än före han fick semester, då kunde ju inte Joline krypa och därför var hon mer krävande och rastlös. Så det känns ändå spännande att vara ensam med barnen nu igen.

Just nu kollar Nicolina på Scooby-Doo och Joline kryper runt här i datarummet. Snart är det dags för lillans förmiddagsvila och under tiden hon sover tänkte jag  ha Nicolina att hjälpa mig städa lite. Sen till lunch ska vi göra hemgjord pizza och efter lunchen går vi ut. En paj har jag också planerat att baka idag, och göra mer mat åt Joline. Så där har ni våra planer för dagen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emilia

    Det är jobbigt när semestern går mot sitt slut, men det går alltid snabbare än man tror att komma in i vardagen igen.. :-)

  2. Anonym

    Du var rätt så involverade i Kony12. . . Hur gick/går det? :)

    JANINA SVARAR: Det har gått både bra och dåligt. Många stora ledare har engagerat sig i Kony 2012, men de har fortfarande inte kunnat stoppa varken Kony eller LRA.

stats