JANINAS

Tillökning i garderoben

Lillan har bara blivit mer snorig under dagen, nu känns hon dessutom lite varm, men hon har haft god aptit och inte varit så särskilt gnällig alls idag, så det är inte så farligt. 
Det kan hända att hon är varm eftersom hon hjälpt mig att sorterat gamla babykläder ikväll, hon tycker nämligen det är väldigt roligt att ”vika kläder ” ;) de hamnar lite överallt i lägenheten, men glädjen i hennes ögon är ovärderlig!

Jag fick en siden klänning från Gina Tricot av Daniel i julklapp, jag hade önskat mig den och var så lycklig när jag öppnade paketet och såg vad det var! Hela vägen hem satt jag och tänkte på dendär klänningen, och hur snygg jag skulle va i den på nyåret. 
Dagen efter provade jag den, och till min besvikelse insåg jag att mina f.d. mjölkbomber minsann tagit stryk av allt ammande, de liksom bara hängde där och fyllde inte alls ut all ledig plats.
Det såg helt förjävligt ut, och det blev inte bättre av att man inte kunde ha bh innanför klänningen heller.
Så med gråten i halsen var jag tvungen att lämna tillbaka klänningen ikväll när vi var in till stan, och då hittade jag en kofta som var nedsatt med 50%, och ett par spexiga leggings, som fick ersätta min drömklänning.
Det var inte så illa det heller! Är riktigt nöjd, och planerar att ha dessa mysiga grejer på mig när vi flyger till solen den 14 januari. 


19,90 9,95 € från Gina Tricot.


14,90 € från Gina Tricot.

Nu ska jag börja fundera på disken, sen så får ni hålla tummarna att Nicolina kan sova inatt även om det går lite trögt att andas genom näsan.
Tjingeling!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats