JANINAS

Tio störande egenskaper

1. Har jag t.ex. ett fat med kokosbollar på i kylskåpet och tar den sista så lämnar jag ALLTID fatet kvar i kylskåpet. Samma sak gäller med kexpaket, godispåsar.. you name it.

2. När jag ska ta foto med telefonen går jag alltid via instagram. Inte störande för mig men mycket störande för Daniel tydligen. 

3. När jag väcker Daniel på morgonen börjar jag med att dra upp rullgardinet så högljutt som det bara går, ropa ”NU FÅÅR DU STIIGA UUUPP”, dra täcket av honom och kasta det på golvet vid fotändan så han inte får tag i det och trumma med händerna på hans skinkor. Visar han inga tecken på att stiga upp drar jag honom i benhåret, hoppar i sängen och sen drar jag honom ur sängen och knuffar ut honom ur sovrummet. Jag är lite väl morgonpigg och våldsam kan en tycka. 

4. När jag blir trött börjar det rycka i benen och jag känner att jag måste sparka hejvilt samtidigt som jag gnäller som en liten övertrött unge. Medger att det måste vara störande om man t.ex. ligger i soffan bredvid mig och kollar film när klockan närmar sig 23.

5. Om jag tappar nåt på golvet, låt oss säga en vindruva, så får jag ibland för mig att inte ta upp den. Jag överväger ett ögonblick att plocka upp den men när jag inser att ingen vet att det är jag som tappat den så låter jag bli. 

6. INGEN får sova på min kudde eller mitt täcke. Inte Daniel, inte barnen. Det måste lukta (dofta) som mig och min ”sovlukt” som det faktiskt så fint heter, annars blir jag illa till mods och kan inte somna. Blir riktigt sur om Daniel råkat ta mitt täcke, det är strängt förbjudet att ta mitt om vi t.ex. ska ha det i soffan när vi kollar film. 

7. Jag glömmer alltid att betala telefonräkningen så varannan månad ungefär går den vidare till inkasso. Mycket störande, dyr och pinsam egenskap.

8. Jag klottar på mig själv när jag äter. Alltid. 

9. Jag vågar inte gå ner i källaren och hänga tvätt efter klockan 19 för då tror jag att det börjar spöka där. Då ska antingen Nicolina eller Joline med (för det spökar bara när jag är ensam) eller så måste Daniel hänga tvätten helt enkelt. 

10. När någon gillar ett av mina blogginlägg på fb måste jag alltid gå in på bloggen själv och läsa inlägget för att dubbelkolla om det var bra skrivet.


Inlägg i samarbete med Daniel. Hehehe. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Riktigt roligt inlägg :D Kan ge dig ett tips med telefonräkningen för den minns jag aldrig heller men så ändrade jag så att dom automatiskt drar från mitt konto när den ska betalas så då behöver jag aldrig fundera om jag betalat den eller inte. Har haft så i flera år och råkar det inte finnas pengar på kontot så är det bara att betala den när man fått pengar :)

  JANINA SVARAR: Jag har tänkt ändra så på nätbanken SÅ många gånger men kommer mig aldrig för att göra det.. ännu en dålig egenskap, hehe ;)

 2. Lotta

  Hahaha! Rolig (och störande ;D) lista!
  Själv förstår jag inte detdär med täcke, jag sku själv kunna sova med min pojkväns täcke för det doftar som HONOM och han doftar så gott <3

  JANINA SVARAR: Det låter mer normalt att känna som du ;) Daniel svettas alltid riktigt mycket när han sover (madrassen på hans sida och hans kudde och täcke är mycket gulare än mina, yäk) så hans kudde och täcke luktar ungefär som kläderna börjar lukta när man stressat och svettats en hel dag. Fyy ;)

 3. Helena N

  Hahaha, vilken skön lista, och kul att du bjussar på den :-)
  Vi alla kan nog få ihop en lista med irriterande egenskaper, men det är inte alla som vågar erkänna.
  Det där med kudden och täcket känner jag igen. INGEN rör min säng, och jag skulle ALDRIG vilja ha ett gemensamt lakan med L. Han tycker att vi ska skaffa en stor bäddmadrass i stället för två som vi har nu, men det kommer verkligen aldrig att ske.
  Kram och en härlig dag till dig bästa Janina <3
  Helena N

 4. Saragunmarie

  Åh nej, nu tycker ja noo synd om Daniel, haha :D Nä skämt åsido, men jag själv hatar att bli väckt på ett oschysst sätt, o då folk lämnar t.ex. tomma glasspaket i frysen, o ännu värr då folk int plockar upp efter sig ;D
  Roligt inlägg, ja överväger att jö ett likadant ;)

  JANINA SVARAR: Haha, jag också! :D Men Daniel skrattar oftast bara, han e väl van ;) Kan säga att han har nog fler störande egenskaper än mig så han ska vi inte tycka synd om ;)

 5. elin

  Hahaah. Myki som stämd in på mig där, speciellt fyran å tian. Angående punkt fyra så låter e som att du lider av restless legs syndrome. He gör jag å å ja had myki problem me he när ja va gravid..varenda kväll måsta ja stig upp ur soffon å stamp å flera gånger måsta ja far ut å hopp i snön eller spol av benen i kallt vatten.

  JANINA SVARAR: Ojdå! Nå så farligt har det aldri vari så att ja ha måsta gå ut å hopp i snön ;) Det blir mest så när jag legat ner länge och blir riktigt trött.. jobbig känsla!

 6. kairi

  Hahaha !! Gud så bra o irriterande lista :D Speciellt ettan skulle göra mig tokig. Skrattade åt att du klappar på hans skinkor så han ska vakna :D

  JANINA SVARAR: Haha! :D Skulle folk veta hur jag håller på här hemma tror jag nog de skulle tycka jag är smått galen ;)

stats