JANINAS

Tips! 50% rabatt hos H&M

Tänkte tipsa er om att H&M just nu har 50% rabatt på utvalda plagg. Här ovan ser ni vad jag klickade hem. Bh åt mig själv, tröja åt Nicolina och mysdress i storlek 56 åt lilla baby. Tycker det är så roligt att jag föder i maj, det är så mycket i klädväg som jag vet att jag kommer använda på henne som jag tidigare tyckt varit jobbigt när jag fött i oktober och december, som just huvtröjor. Sånt är bara jobbigt på nyfödda när de ska ha vinterhalare ovanpå har jag tyckt. Hur sött det än är så har det lämnat oanvänt i garderoben. Nu kommer hon ju i mitten av maj och då behövs ingen vinterhalare. Wohoo!

HÄR kommer ni till de nedsatta produkterna. Gäller t.o.m. den 16.2.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats