JANINAS

Tips åt atopiker

När Decubal tuben en dag tog slut och alla andra bra salvor vi hade hemma också var slut (det går åt så himla mycket salva när man ska smörja in lillan flera gånger om dagen), provade jag smörja in Joline med Dermosil’s Extra hudsalva. Huden blev snabbt mindre röd och mjuknade faktiskt upp mer och mer för varje gång. Nu den senaste veckan har jag bara använt den och den är fortsättningsvis fenomenal även för de torraste hudområdena.

Jag gick nyss in på Dermoshop för att beställa mer salva, då jag kom över denna artikel. Det är som om den handlade om oss, allt stämmer så bra in på vår situation!

Har ni atopisk eller annars bara väldigt torr hud, så rekommenderar jag denna salva varmt! Billigare än de flesta från apoteket är den ju också. 6,70 € från Dermoshop.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. felicia

  Är det denhär salvan som är riktigt tjock och nästan vit/silvrig i färgen? En kompis hade den och sen har jag inte hittat den, och den är otroligt användbar!

  JANINA SVARAR: Jepp det är den! Superbra är den :)

 2. Daniela

  En superbra salva. Har stora tubar som vi använder hemma + de småa tubarna i skötväska och handväska.

  Face extra är också att rekommendera, speciellt om man lider va grymt torr hud i ansiktet under vinter. Den är typ lika tjock men går in i huden direkt utan att man behöver gnida in den alltför länge.

 3. Christina

  Hörde senast förra veckan en som också tyckte om Dermosil Extra. Just för såna som har extra känslig hud verkar den bra. Tror jag skall beställa hem en tub också.

 4. Boa

  Dermosil Extra är en helt super bra salva åt både gammal som ung. Det är bla en av de få salvor som passat min mormor då hon lidit av bensår.

  Och för torra hälar, röda rumpor eller torra händer är den bra, den passar nog till allt :)

stats