JANINAS

Tips från coachen

Caroline om Modiga tjejen:

Har du några bra tips hur man ”årkar med” en bebis med kolik bäst? hittade ni något som lindrade eller var de bara att ”härda ut”?

Till en början var det bara att stå ut, man blev sjukt utmattad och eftersom hon kunde vara vaken och gråta ibland 3 timmar om natten också så led man dessutom av sömnbrist och en period där i början så mådde jag riktigt dåligt fysiskt och hade hemsk huvudvärk varje dag, bara för att jag inte fick sova varken på natten eller dagen.
MEN *trumvirvel*.. sen fick jag ett tips, att köpa Cuplaton (receptfritt från apoteket) och prova ge henne 4 droppar före varje matning, och efter ca. 4 dagar så blev hon betydligt lugnare :) 
Visst skrek hon fortfarande mer än ”vanliga” bebisar, men inte lika mycket och inte lika hysteriskt som hon hade gjort före. 

Så det är nog mitt tips, prova Cuplaton! Det fungerade för oss.


Här har ni en kolikbebis in action, och varför ser jag så lugn ut då? Joo, för att jag hade redan blivit van vid allt skrik. Denna bild blev tagen före vi upptäckte Cuplaton.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    började faktist med cuplaton igår, så på kvällen va hon nog gnällig men måste säga att man bryr sig inte så mycket i lite gnäll till 2 på natten när mane van med otröstligt skrik till 5 :D såå hoppas koliken lugnar sig här nu också. håller tummarna

stats