JANINAS

Tips på varma handskar

Det blev inte så mycket mer sömn efter att Joline vaknade inatt före 5. Hon somnade om kring 6, halv 7 väckte Nicolina mig. Suck! Dagen började i alla fall ändå ganska bra, Joline bajsade riktigt ordentligt så nu är hon förhoppningsvis glad hela dagen.

Nu vill jag att ni ska ge mig tips på riktigt varma handskar åt Nicolina! Nu har hon ett par Didriksons, de har fungerat riktigt bra hittills men när temperaturen blir kallare än -10 så har hon kalla händer när vi kommer in. 

Vi har varit till flera butiker och provat lite alla möjliga märken, men minsta storlekarna har varit för stora. Så nu vill jag ha lite tips from you guys!


weheartit.com
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Hestras vantar är super för dom små, men som någon annan sa lite dyrare. Händerna håller sig varma och torra men dagarna då det är kallare kör vi på tunna vantar under också. Har själv ett par Hestra och vet att jag aldrig fryser om händerna fast jag är en fryslort så därför köpte jag samma till barnen.
  Hoppas du hittar några i djungeln!

 2. M

  Liam har alltid kalla händer med, köpte Ruskovillans underhandkar på Babystyle för 17,50 € och hade läderhandskar utanpå med ull inuti, trots det var han kall då det var sådär kallt ute… Så vet inte vad man ska hitta på?

 3. Ette

  Hejsan!dedär med varma vantar så e jätte svårt, vi har haft flera stycken olika,Men har endå inte lyckats,, Igår va det första gången som S kom hem med varma händer från dagis o då hade vi fingervantar under vanliga "påsahandskar" :) tyvärr "kräplot" o lite svårt för honom o använda händerna men varma va dom o han mycke gladare! :)

 4. Moa

  Heeej,

  Märket 'Hestra' har fantastiska vantar. Tyvärr är de lite dyrare, men de är väldigt bra. Annars är ull närmast kroppen oftast det lättaste sättet att avvärja kyla då det sluter in kroppstemperaturen, kanske i form av ett par fingervantar i ull under täckvanten?! :) Bomull är totalt förödande på vintern då det istället kapslar in kylan. Så ull på händer och fötter är ett bra tips!

 5. Sofia

  Vi har ett par Jonathan handskar åt vår kille på 2 1/2 år. Dom är varma tror jag! Har bara det problemet att han aldrig vill ha på sig några vantar, några tunna vårvantar kanske man kan få på honom lurad…

 6. Anette

  Hej! Vi har haft både Reima tec och Polarn och pyrets handskar åt vår äldre son och varit mycket nöjda med dessa. Haft yllevantar under när det varit riktigt kallt. Han har alltid haft varma händer. Märkte denna vinter då lillebror (1½ år) använder samma handskar att han alltid har kalla händer, så nu vet jag inte om jag skall skryta på handskarna eller om det e det att storebror är en som nästan aldrig fryser. Hur som helst äkta skinnhandskar med ullfoder brukar vara varma. Hade sådana förra vintern i babymodell och alltid varma händer…men då var han ju ofta mera nerbäddad i vagnen jämfört med nu…
  Molo vinterhandskar använder storebror iår = alltid varma händer (men som sagt har han ju det nästan alltid)…

 7. Alexandra

  Ruskovillas! Jag köpte izabelles från kids and mothers i Rewell center och dom kostade runt 15 e om jag minns rätt. Det är första året vi provar deras handskar men jag har hört mycket bra om dom och hittills har dom varit jätte bra!
  Sen då det blir kallare en -10 kan man ju ha tunnare vantar innuti också.

 8. Sara

  Goretex vantar e riktigt bra! Varma och sköna, dom borde finnas till mindre barn!
  Jag rekommenderar dom!, här nämligen sånna
  Själv! :)

 9. Anonym

  Hej! Tack för en mysig blogg! Jag har haft samma problem, att hitta varma bra handskar barnen. Nu köpte jag inhemska vinterhandskar av märket Elsa Pitkänen på Prisma i Vasa. Ganska dyra, 13,90 euro men absolut värda sitt pris. Vind och vattentäta med varmt foder och långt "skaft". Fanns bara i brunt, men det spelar inte så stor roll för mig, bara händerna hålls varma!

stats