JANINAS

Tisdagsmys


Jag lyxade till vardagen lite ikväll och bakade chokladmuffins. Jättegoda blev dom, och jajaja jag vet att det inte är nyttigt och att jag börjat träna igen och yadayada, men jag tänker aldrig sluta baka! Det är som terapi för mig. Det är roligt och en bra sysselsättning, + att det förstås är gott. Så en gång i veckan tänker jag med gott samvete baka det jag känner för. Så nu behöver ingen kommentera det.

Jag var ju till massören tidigare idag och blev knådad en timme. Så jäkla skönt! Jag bokade verkligen inte tiden i onödan, om vi säger så. Helt sjukt styva muskler hade jag, och massören påpekade att det inte är konstigt att jag haft huvudvärk vareviga dag. När jag gick därifrån kunde jag vända huvudet utan att det kändes som att det stramade i nacken, och jag har varit helt smärtfri sen dess. Axlarna och nacken ömmar förstås, men det känns bara bra. Ibland värker det till fortfarande, men det är säkerligen normalt. Om huvudvärken dock kommit tillbaks om ca. en vecka ska jag boka tid igen så han får fixa ryggen min en gång till.

Vilken jäkla befrielse! Trots att jag bara sovit fyra timmar förra natten så känner jag mig så pigg och glad nu. Så härligt att vara mig själv igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde

  Hej! Va mysigt det ser ut som ni haft. :) Jag tycker erat påslakan på bilden var väldigt snyggt, vart har ni köpt det? :)

  JANINA SVARAR: Påslakanen är från Hemtex, fast vi köpte dem för kanske 2-3 år sen så tror tyvärr inte de fortfarande finns i butik :/

 2. Janica

  He e också helt normalt me lite huvudvärk (även yrsel under samma dag) efter massagen, blodcirkulationen i nacke å huvu befrias efter massage så e blir lite som en chock för ådrona i huvu att e slipper så myki blod tid upp. Man känner nog om he e fel sorts huvuvärk, men som andra säger så ere nog bara bra me lite ömhet efteråt :)

 3. Ida

  Kanske det var till Fredrik som du var? Han vet nog vad han gör! Men var inte förvånad om du är sjukare de närmaste dagarna… Man får ofta typ träningsvärk i musklerna efter massagen också på samma sätt som då man tränar :)

  JANINA SVARAR: Jepp det var han! Jag är nog väldigt sjuk idag, men det känns bara bra :)

 4. Vanesa

  Frågan är vad du ska träna bort? Du är ju inte direkt överviktig. Själv är jag 152 och väger 77 kg, Där kan mans nacka om att behöva lägga av med bakelser och börja träna. Men du gör som du vill.

  JANINA SVARAR: Jag förblir underviktig hur mycket jag än äter, så har det alltid varit. Men det betyder inte att det är bra för kroppen att äta socker varje dag. Jag vill inte träna bort något, jag tränar för att bli snygg, stark och må bra.

 5. Mimmi

  absolut ska do baka! om e känns ”feil” kan man jo baka nanting liti nyttigari nangang :)
  vejt sjölv ho rolit/befriand he känns ti knåda åpå me na bakas.. synd bara att ja int har nan att baka åt, Kalle e så langt ifrån en gottagris man kan koma… så tå ja bakar slutar e med att JAG äter allt! itt så bra kanske.

  JANINA SVARAR: Minsann! Jär ere oftast tvärtom, jag bakar å sedan tå ja ha jiti najn muffins t.ex. så e ja itt na snål na mejr, så tå ere Daniel som jetär åpp e ;) å på han fastnar e nåo!

 6. frupez

  Härligt! Och om bakningen känns rolig så spelar det ju ingen roll hur hårt man tränar för man behöver sina plus också ( även om träningen är rolig i sig :) ) och dina bakverk ser såååå goda ut!

  JANINA SVARAR: Precis! :) De blir oftast goda också ;)

 7. T

  Till vilken massör var du? Jag borde också söka upp en massör men har aldrig varit någonstans i Vasa så jag vet inte riktigt vart jag skall vända mig..

  JANINA SVARAR: Jag var till Comfort Salon på Storalånggatan 15! Blev tipsad på fb. 45 € för 60 minuter.

 8. Mamma/mormor

  Skönt om du slipper huvudvärken. Om du känner att det inte är helt ok, så beställ en ny tid, säkert är det någon som sponsrar ;)

  JANINA SVARAR: Oj tack! Skönt att veta :)

stats