JANINAS

Tjejdag


De två bilderna längst ner har min syster Jenny tagit. 

Igår hade jag och Nicolina en tjejdag.
Redan före 10 satt vi i bilen påväg mot Vasa där vi skulle umgås med två av mostrarna. Vi hade planerat sen några veckor tillbaks att gå på konstutställningen Ett barn blir till vid Österbottens museum, och eftersom Nicolina är väldigt insatt i graviditet och förlossning så var det en självklarhet att hon skulle med! Väl där hade hon inte ro att gå runt och kolla på alla bilder men vi andra förundrades av Lennart Nilssons helt otroliga fotografier.

Efteråt chillade vi hos Josefin. Vi (mostrarna) tillredde en sen lunch, jag var helt trött efter att ha kört bil hela vägen till Vasa och hade ont i rygg och ben efter att ha gått runt på museum, så jag halvlåg på soffan. Rökt lax och sallad med tillbehör blev det och det var heeelt i min smak! Så fräscht med sallad och gott med rökt lax. Efter maten umgicks vi ett tag innan klockan hunnit bli mycket och det var dags för mig och Nicolina att sätta oss i bilen och köra alla 80 kilometrarna hem igen.

Ser verkligen fram emot att kunna umgås oftare med systrarna sen när vi flyttat tillbaks till Vasa. Det är nog det jag saknar mest, Nicolina likaså.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna Koo

    Hur går det med säljandet? Hoppas att ni får sålt snabbt. Vet själv hur det känns då man bor på ett ställe där man inte vill bo :/ Kram <3

    JANINA SVARAR: Det går sådär! Hade öppen visning igår och då var det några som lät intresserade. Så nu håller vi bara tummarna att vi hör goda nyheter från mäklaren denna vecka!

stats