JANINAS

Torsdag

Skola från 8 15:30 idag igen, dagen har gått riiiiktigt långsamt och jag är förvånad över att den faktiskt tog slut.
Trodde vi aldrig skulle få åka hem.

När jag kom hem möttes jag av gårdagens bombnedslag, som ingen har städat upp sålänge jag och Nicolina varit borta, fastän ingen (läs: Daniel) har varit hemma hela dagen.
Sliten och smått förbannad började jag genast sortera smutstvätt, la i en tvättmaskin, städade bort alla leksaker som var utspridda över hela lägenheten, dammsög och lagade mat.
Jag och Nicolina åt middag, sen vek jag torr tvätt och hängde den nytvättade. 

Nu sitter jag här och njuter av tystnaden. Jag har nämligen kastat ut både skitungen och skitgubben till lekparken, minst 1 timme måste de vara där, för nu behöver mamma lite lugn och ro. Man får ju inte precis lugn och ro i skolan, så nångång måste jag få vara för mig själv här hemma. 
Det är inte klokt hur mycket man uppskattar tid för sig själv när man blivit mamma, fastän det inte behövs mer än 30 minuter så är det en så värdefull tid. 

Så länge jag får sitta här ostörd så ska jag svara på en intervju som tre stockholmstjejer har skickat åt mig, de går sista året i gymnasiet och gör ett projektarbete om unga mödrar i samhället, så jag ska ge svar på deras frågor :)
Detta har jag gjort en gång tidigare också, men det har ingen skillnad för det är lika roligt varje gång! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. craptastic

  Håller verkligen med cecci! Du är jätteduktig Janina! Skrattade gott åt "skitgubben", jag brukar tänka det om min sambo också när jag kommer hem från helgjobbet och han inte ens orkat diska fastän han varit ledig hela dagen.. Och jag vågar knappt tänka på hur det blir när vi får barn nån gång i framtiden! Får väl skaffa diskmaskin antar jag! ;) Nej fan, kör hårt du och kasta ut både skitungen och skitgubben lite oftare, för engentid är så oerhört viktigt. En avstressad och harmonisk mamma är en roligare mamma!

 2. Cecci

  Du är så duktig du, bakar och kokar, städar och putsar. Är mamma. Klart du behöver din egna tid och det är så skönt att få pusta ut efter att man har varit effektiv och känna att man inte har kvar några måsten… för en stund!

 3. Anonym

  ja är det inte typiskt karlar eller, iallfall här så måste man nästan alltid säga till att han ska göra si och så, och det är nog smått irriterande. Jag blir alltid lika förvånad om jag har varit borta någonstans och kommer hem till ett städat hus!

 4. Linnea Granström- Ungmamma & Ryttare

  Ja! hittade en goodiebag tävling två dagar innan det avslutades också fick jag ett mejl att jag vunnit så chockad blev jag :D

  Jag springer typ till brevlådan nu varje dag, det är ju så spännande när man inte vet vad som är i och den att den skulle vara värd så mycket, fast det låter nästan för bra för att vara sant med 3000:- men nyfiken är jag iaf;P

stats