JANINAS

Torsdag

Bilder från dagen

Joline är  rätt nära att vara helt återställd nu. Hon är vaken största delen av dagen, och verkar inte ha ont i varken magen eller örat. Hon sover lite extra länge på dagen bara, och så vaknar hon och gråter på natten men det vet jag inte varför hon gör. Kanske har hon mardrömmar från helgen. Sen äter hon förstås rätt dåligt ännu, men det kan ju bero på antibiotikan också som kanske gör henne lite illamående.

Idag var hon ut och lekte för första gången på en vecka. Det var i torsdags förra veckan som vi var ut och lekte senast, i fredags var vi ju till Nykarleby och då var hon riktigt gnällig hela dagen och jag misstänkte att hon hade stegring sen på kvällen när vi var hos min mamma, och det visade ju sig att jag hade rätt. Hon är dock rätt slö ännu och tar det lugnt, så jag hade henne i liggdelen så att hon kunde somna ifall hon ville det. När hon blir trött nu så blir hon riktigt ordentligt trött på en gång och är helt hysterisk tills man lägger ner henne så hon får sova, och det hann hon faktiskt bli i parken. Så hon fick sova, och sov sen vidare en timme på balkongen. Men hon lekte i alla fall en stund, och det var roligt att se.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  hej! världens bästa blogg du har !! :) har nu sen början av sommaren följt med ert liv där oppe i österbotten :) Nicolina liknar sjukt mycket till din syster där på första bilden ::) Ha det bra !! :)

  JANINA SVARAR: Tack så mycket! :) Javisst är de lika :) Hon ser precis ut som Josefin gjorde när hon var liten, eller kanske mer en blandning av mig och Josefin som små. Ha det bra du också! :)

 2. Evelina

  Vad jag tycker om din blogg Janina! Den är helt fantastisk, rolig, mysig och inspirerande! Dina bilder är superfina, likaså dina döttrar :) du är en otroligt bra förebild. Det känns så konstigt men det känns som om jag är så nära dig och din familj. Jag har aldrig någonsin pratat med er eller träffat Joline, ändå blev jag orolig och nästan lite ledsen när hon blev sjuk. Det är så knäppt men ändå fint på något sätt. Du verkar vara en helt underbar människa, precis som resten av din familj! :)

  JANINA SVARAR: Ååh! Förstår du hur glad jag blir av såna här kommentarer? :) Det är läsare som DU som gör det värt att blogga! <3

 3. Tina

  Vad långt hår Nicolina har fått. :) Finis!

  Vad är det för mössa du har åt Jolly? Tycker det är svårt att hitta en höstmössa med knyt…som inte är fleecefodrad men ändå varmare än dubbla tyglager…vår lilla e så varm å har mycket hår…svårt å veta vad man ska lägga på nu.

  Ni har en Chicco Liteway visst? Vad tycker du om den? Funderar på att köpa en.

  JANINA SVARAR: Jaa det har börjat växa med en himla fart! :) Mössan Jolly har är faktiskt från Nicolinas bebistid. Den är köpt från Lindex, men har inte sett om de har likadana fortfarande. Den är faktiskt riktigt bra att ha nu, men jag har tyvärr inte kollat var det kan finnas liknande eftersom vi redan hade Nicolinas gamla. En Chicco Liteway har vi, och den är riktigt bra! Enda minus med den är att hjulen bråkar på butiksgolv. Nog går den framåt men när man har hjulen på ”svängfunktionen” så vill den inte riktigt svänga dit man styr. Men annars helt prima vagn! Väger ingenting och super enkel att vika ihop.

 4. Anonym

  Nicolina har blivit så sjukt stooor! Och hennes hår har blivit så långt! Vilken underbart söt unge <3

  JANINA SVARAR: Visst har hon! Jag kollade några bilder från september ifjol, och herreguuud vilken liten fjutt hon var då! Såg så barnslig ut :) Nu är hon stora tjejen!

 5. Emma

  Om Joline är ledsen på natten kan det bero på att det blir tryck på öronen när hon ligger ner. Prova att höja huvudändan på spjälsängen (typ med några böcker under benen). Hoppas hon kryar på sig snart!

  JANINA SVARAR: Skulle gärna prova det, bara hon inte skulle förflytta sig sisådär hundra gånger per natt. Hon sätter sig alltid upp i sömnen och lägger sig med huvudet i fotändan. Och vice versa.

stats