JANINAS

Torsdag

Vi fick sluta en timme tidigare än vanligt idag, och det var väldigt uppskattat. Jag kände mig så yr och konstig i huvudet, vet inte vad det var för fel på mig.
Sen när jag kommit hem, ätit och suttit och vilat en stund så började allt kännas mycket enklare. Tur är det, för imorgon måste jag verkligen vara tillräckligt pigg för att åka till skolan! Verktygslådorna blir strax färdiga och jag vill inte missa någon timme nu.  

Vi fick en del av verktygen idag som vi ska ha i våra verktygslådor. Målarbyxorna började genast kännas mycket tyngre, och jag tror bestämt jag måste fixa ett extra hål i bältet nu så de inte ramlar av ;)
Men så ska det vara också, har jag berättat att jag älskar mitt studieval? Det gör jag verkligen!

Nicolina åt middag för en stund sen, så nu ska vi strax göra oss färdiga och gå ut en stund. Vädret är fint idag igen, och såna dagar ska man allt ta vara på.
Jag måste i alla fall till någon bankautomat och ta ut pengar, sen så har vi tänkt prova gå till en ”ny” lekpark som ligger här nära. Nicolina har nämligen börjat tröttna på den vi alltid är till.
Om Daniel inte dampar på mig allt för mycket så ska jag försöka tvinga med dem in till Clas Ohlson och kolla på oljefärger och papper, jag har nämligen ett riktigt sug efter att måla en tavla nu, en riktig tavla. 


En fin gammal bild på mig och mina älsklingar, tagen av Jenny december 2009.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats