JANINAS

Torsdag med småtjejerna

Både Joline och Milou hade tid till rådgivningen idag. Joline skulle på sin 3-års kontroll och Milou på sin 5-månaders. Vi hade tid klockan 14 och Milou hade inte sovit mer än en timme där före, hon som vanligtvis sover två-tre timmar på förmiddan, så hon var lite trött. Hon somnade i bilen på ditvägen och fortsatte sova i sin bilstol när vi kom fram. Så vi började med Joline.

Jag förväntade mig att Joline inte alls skulle göra som de sa, för att hon är så blyg. Men hon var jätteduktig och gjorde allt de bad henne och fick väl godkänt på alla ”uppgifter”. Sen var det Milou’s tur. Hon som alltid är så glad åt allt och alla, blev alldeles blyg för sköterskan och ville inte alls bli undersökt. Hon bara grät och ville vara i min famn, så det blev ingen undersökning för henne idag. Det var första gången jag varit med om att en undersökning uteblivit! Vi vägde och mätte henne men resten fick vara. Jag ser ju att hon utvecklas som hon ska så det är inget att vara nojig över.

Och var var Nicolina då? Joo hon åkte hem med Linn’s Matheo efter förskolan. Han är hennes nya bästis och pojkvän också för den delen, haha. Hon kom hem först klockan 18 och var så upp i varv och glad. Hon hade nog haft en riktigt bra dag! Det var första gången hon var utan oss hos en kompis så det kändes spännande för både henne och mig. Så roligt sen att höra henne berätta om sin dag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats