JANINAS

Torsdag och promenad

Tjena tjena!

Snart är det helg igen. Veckorna går otroligt snabbt när Daniel jobbar nattskift, bara en natt kvar så har han helg. Wohoo!

Idag ska jag och tjejerna på promenad med Linda. Hon som har en tjej som är nästan exakt lika gammal som Joline, skulle vara kul att se deras reaktioner om de skulle träffas. Men säkert sussar de båda under promenaden, som vanligt. Ska dock försöka komma ihåg att slänga bort skräpet idag (jag lägger alltid skräppåsar under vagnen så jag ska komma ihåg att ta ut dem när vi går ut), så påsarna inte lämnar under vagnen som sist. Hahaha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. JohannaKoo

    Haha, vi har sopställe jättelångt ifrån vårt hus. Därför slänger jag ofta soppåsar i bilen när jag skall åka på stan…Det har hänt flera gånger att jag har åkt runt i Vasa med våra soppåsar, haha…förfärligt! ;/

stats