JANINAS

Träningspepp & ögonpoli

Halloj!

Det är lite dåligt på bloggfronten just nu märker jag. Livet rullar på som vanligt och det finns väl inte så mycket häftigt att skriva om antar jag.

Igår var jag i alla fall jag och Sassa tillsammans på gym igen, fast båda var omotiverade så det blev en promenad också. Idag ska jag ta nya tag på gymmet och idag är det dessutom min favoritdag: legday!

Jag satt och peppade Daniel vid frukosten idag, han är nämligen i en motivationssvacka just nu och vi har kommit överens om att vi ska peppa varann. Efter en stund var han taggad och då skickade jag iväg honom till gymmet. Skillnaden mellan mig och Daniel är att jag är väldigt impulsiv och ser till att saker och ting sker direkt. Daniel däremot är rätt *harkel* trög och behöver få en spark i röven. Så min uppgift är att agera sparkande fot! Det gäller inte bara träningen, utan allt annat också egentligen.

Anledningen till att Daniel är hemma är för att vi ska till ögonläkaren med Nicolina klockan 13. Självklart skulle jag klara av att åka dit själv med alla ungarna, men nog är det tio gånger lättare om jag har en hjälpande hand med mig. Därför tog han ledigt. Så få se då om hennes syn har förbättrats! Nya glasögon ska hon i alla fall få, om vi hittar några som är lika coola som de hon har nu. Annars byter vi bara glaset ifall det går. Det är ett mysterium hur hon kan se med de hon har!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats