JANINAS

Tredje dagen i Thailand

Idag har vi bara varit här hemma och chillat vid poolen. Nästan i alla fall. 
På kvällen beställde vi en Tuk Tuk åt mig och Daniel, så åkte vi till Market Village för lite shopping :)
Där fanns mycket fint för väldigt billiga priser! Förstås fanns det även några affärer som hade lite mer ”normalt” prissatta varor, men det var inte alls lika dyrt som t.ex. Vasa. 
Jag hittade en topp/t-skjorta, en lång t-skjorta med huva, en bikini och en parfym. 
Det var ett väldigt stort shoppingcenter med 3 våningar, så det tog oss 4 timmar innan vi kollat igenom alla affärer. Allt möjligt fanns där, och allt är så otroligt färgglatt och roligt. 

Imorgon har vi tänkt åka till en strand. Vi ska prova på en annan än den vi var till igår så det ska bli spännande att se hur den är. 
Nu är klockan 22:25 här, så vi ska lägga oss i vårt varma sovrum nu och blunda hårt så att det fort blir morgon. Jag älskar detta ställe!


Vi var ute och gick med Nicolina i vagnen när hon skulle sova och såhär ser det ut där vi bor, en liten del av det i alla fall. Solen gassade på våra huvuden och man gick inte länge i solen innan man kände sig helt trött. Ändå har det varit lite svalare nu dessa dagar än vad det KAN vara här.


I tuk tuk påväg till stan. Det är otroligt roligt och det går hårt som fan! Det finns ingen fartbegränsning, och alla kör om varandra hur som helst på vägarna. Ändå lyckas alla komma undan olyckor.

Nu går vi och lägger oss. Gonatt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Janina svarar

    Det går riktigt bra, fast vi bor ju hos Daniels föräldrar så de tar hand om Nicolina mycket. Annars skulle det nog inte bli lika mycket solande och shoppande. Det är också lite svårt att veta hur lite kläder man vågar ha på henne i solen, oftast är hon helt naken (förutom blöjan) men det känns ju inte helt rätt. Att ha kläder som täcker hela kroppen känns inte heller helt rätt i denna värme.
    Men det skulle inte vara lika roligt om vi inte hade med vår lilla skrutt! ;)

  2. Melissa

    hej,, älskar thailand och vill gärna åka dit igen,, men hur e de att vara där med en sån liten skrutt? Funkar det bra? är så sugen på att åka,, vart där 2ggr älskar det=)

stats