JANINAS

Tredje och sista trimestern

Idag går vi in i vecka 29 och befinner oss därmed i tredje och sista trimestern! Känns otroligt bra, bara 12 veckor kvar nu så är det maj och vi får äntligen träffa hon som ligger och jäser i magen.

Jag och Nicolina var till MVC idag. Jag har kontroll var tredje vecka nu och vikten är speciellt noga att hålla koll på eftersom jag har så svårt att äta. Trodde inte jag skulle gått upp nåt alls sen sist men hör och häpna.. 2 kg på tre veckor har jag lyckats gå upp! Så jag känner mig stolt. Jag kämpar verkligen med maten och försöker äta mycket frukt, yoghurt och smörgåsar när riktig mat känns omöjligt, och trots att det känns som att jag äter ingenting vissa dagar så har jag lyckats bra ändå. Det är nog sant det som läkaren sa, att inte fokusera på att äta rätt utan att äta det som går ner helt enkelt. Skit samma då om det blir fem mellanmål om dagen då vissa dagar, det finns gott om näring i det också även om det blir enformigt!

Alla värden var bra och babyns hjärta slog fina slag. Hon låg med huvudet neråt nu men har fortfarande rum att vända sig, om nån vecka borde hon ha lagt sig till ro. Känns lugnande att få bekräftat att hon mår bra även om jag själv inte mår så bra.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats