JANINAS

Tripp, trapp, trull + Milou

Idag har jag fått prova på hur det skulle vara att ha fyra barn. En 5,8 åring, en 3,8 åring och en 2,10 åring. Och så lilla Milou förstås, men hon var som vanligt rätt medgörlig hela dagen.

Min systerson Vilmer kom till oss kring klockan 15 och stannade här till klockan 19. Jag var beredd på det värsta men det gick faktiskt riktigt bra! Åtminstone under dessa timmar kan jag säga att jag hade kontroll över läget, haha. Han är en snäll och duktig liten kille men det visste jag ju redan :)
Vi hann med rätt mycket under de fyra timmarna han var här. Vi ritade, var ute i parken, la pussel, kokade korvsoppa, och hann se 10 minuter av Lejonkungen.

Nu sover stora tjejerna sen en timme tillbaka och Milou har slocknat i babysittern. Så nu ska jag slänga mig på soffan med en glasskål och se något avsnitt av Keeping up with the Kardashians.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  Hej!
  Tänkte ställa en fråga till en specialist som du!
  Vad vill en ettårig tjej ha i födelsedagspresent? Skulle gärna få vara i billigare ändan, alltså ca 20-25 euro. Har du några bra förslag åt mig?
  Tackar på förhand :)

  JANINA SVARAR: Hejsan! I den åldern bryr sig inte barnet speciellt mycket om presenter, presentpapper brukar vara den roligaste delen av födelsedagen ;) Men sånt som brukar bli aktuellt där kring 1-2 år och som varit favoriter hos oss är: knoppussel, Lego Duplo, bildböcker, leksaker som låter (finns t.ex. en hammare i plast som har olika ljud när man slår den mot marken, jätteskoj tyckte Joline när hon var liten!). På BR tycker jag de har ett bra urval av leksaker till alla åldrar, och på förpackningen står det ju vilken ålder saken rekommenderas till. Finns mycket i den prisklassen du är ute efter! Annars är kläder och presentkort alltid bra att få, Lindex och KappAhl har superfina barnkläder. Vissa barn har ju rätt mycket leksaker eller så har de många släktingar som köper just bara leksaker så då kan kläder passa bättre. Fråga runt lite vad de andra ska ge för present så vet du vad hon får mest av! :)

stats