JANINAS

Troligen det sista inlägget

Som jag sa i ett tidigare inlägg så kommer vårt internet flyttas till vår nya lägenhet imorgon (25 september), vilket betyder att det högst troligen inte blir något bloggande före vi flyttat.
Därför ska jag passa på att säga GRATTIS åt vår lilla tjej som blir 9 månader imorgon! :) <3

Vi flyttar alltså in i vårt nya hem den 1 oktober, men förmodligen sover vi första natten där redan mellan den 30 och den 1. Köket och farstun är helt färdigt målat nu och jag längtar jätte mycket tills vi får flytta in!
Helgen går nog helt åt att packa och städa, och på måndag har jag min fjärde körlektion.. något annat som kommer hända under tiden vi inte har något internet? Jag tror inte det, men om det skulle hända något spännande så lovar jag att berätta sen ;)

Innan jag säger hejdå så laddar jag upp några bilder på Nicolina, alla är tagna under den senaste månaden.
Under den månaden har mycket roligt hänt, hon har fått sin första tand, lärt sig krypa, skrattat hysteriskt mycket och många andra roliga saker, listan är lång.
Om någon undrar varför hon är naken på de flesta bilderna så kan jag berätta att det blir väldigt varmt här i vår lilla lägenhet på dagarna, redan när dagens första solstrålar når våra fönster så blir det genast som en bastu här inne. Ute är det rätt så kyligt så vi vill inte ha upp fönstren sålänge Nicolina är inne, ifall hon skulle bli sjuk.
Det är ju också en sak som ska bli skönt att slippa nu när vi flyttar, det känns inte bra att ha +27 grader inomhus  i september.

Nåja, hoppas alla får ett roligt veckoslut, vi hörs nån gång nästa vecka!
Ciao! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats