JANINAS

Trött morsa

Kan inte säga annat än att jag är trött. Jag är inte van vid att ha klockan att ringa 6:30, och då är det inte ens så värst tidigt med tanke på att jag steg upp 5:30 när jag gick i skolan. Fast i och för sig, när jag gick i skolan hade jag inte en liten bebis som åt 5 gånger om natten heller, det har jag egentligen inte nu heller, men förstås bara inatt var hon riktigt hungrig. 

Jag har bokat tid för blodprov klockan 7:30, Daniel är hemma med barnen så länge (de har ännu inte vaknat) och så far han till jobbet genast när jag kommer hem. Han börjar ju egentligen klockan 7, men jag måste ta provet före klockan 10 så han får helt enkelt åka iväg lite senare.

Nåja, dags att klä på sig och hoppa i bilen nu då.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats