JANINAS

Trött Nicolina videobloggar

Aah, the moment we’ve all been waiting for! Nicolina’s senaste videoblogg är här! Idag berättar hon om hur trött hon är när Joline väckte henne så ”tidigt” (7:40) imorse. Sen avslöjar hon även en eller två hemlisar.

Om ni undrar varför hon pratar så ”konstigt” så är det för att hon pratar en blandning av  två Österbottniska dialekter, högsvenska och rikssvenska. Vi föräldrar pratar en dialekt och resten har hon fått från förskolan, kompisar och svenska barnprogram/filmer. Ibland kan det slinka ut ett VOI JUMALAUTA också, men det står hennes far helt och hållet för.

Och ja, min vackra dubbelhaka i slutet bjuder jag på. Det var Daniel som klippte filmen och han tyckte tydligen den skulle va med.  

[videofyme id=”9129225″ width=”700″ height=”400″ class=”aligncenter”]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Åååååh så sött!! Jag läser din blogg dagligen, men kommenterar alltför sällan (läs nästan aldrig). Du skriver jätte bra och är jätte modig med dina texter! Är Nicolina mycket utvecklad jämfört med jämnåriga barn? Det där var inte alls menat som kritik, utan jag undrar bara för att jag klart pch tydligen glömt hur vuxna eller tonåringar små barn kan vara! Fastän Nicolina är i huvudrollen, måste jag nog säga att det sötaste med videon är Joline som försöker få med sitt kex. ;)

  JANINA SVARAR: Tack! :) Njaa.. jag vet inte riktigt på vilken nivå hon är, jag känner ju bara Nicolina och hon har alltid varit rätt ”speciell”. Men just 6 års åldern kallas ju för ”lilla tonåren”, när de har mycket hormoner i kroppen som gör dem både känsliga och så. Smäller i dörrar och ropar JAG HATAR DIG och sånt trevligt ;)

 2. jenni nalaneps

  vi älskar hennes vloggar :) Barnen tycker hon e så cool o jag får mej ett gott skratt :)

  JANINA SVARAR: Härligt! :D

 3. Monica

  Varför får jag inte upp filmerna? Måste man vara registrerad på något sätt?

  JANINA SVARAR: Nejdå! Det ska nog fungera att bara klicka på playknappen.

 4. Anonym

  Rikssvenska är en dialekt som är neutral. Man har med andra ord ingen dialekt. Så låter inte alls som det :P

  JANINA SVARAR: Som jag skrev så pratar hon en blandning av de fyra, inte att rikssvenska är en dialekt. Alltså vissa meningar kan bli på rikssvenska, vissa är på högsvenska och vissa på två olika finlandssvenska dialekter.

stats