JANINAS

Trött trebarnsmamma här hej

Gääääsp! Idag är livet som mamma tungt. Vi har som tur hunnit vara ute redan på en promendad och handlat, så något sånt behöver jag inte fundera på mer idag. Somnade med Milou i sängen när jag ammade henne nyss, sov typ en timme och vaknade upp heeelt borta. Fy vad jag hatar att somna på dan! Jag har aldrig varit en som kan sova middag, bara när jag var gravid och åt medicin som gjorde mig groggig. Jag blir alltid så illamående och konstig i huvudet när jag råkat somna.

Men livet som trebarnsmamma är inte alltid lätt, och ibland kan jag inte hålla mig vaken. Jag har ett diskberg som väntar på mig i köket så det skulle jag behöva ta itu med före Milou vaknar. Och springa ner i källaren och hänga tvätt. Och laga middag. Åååh jag oooorkar verkligen inte! Det känns som att det varit mycket på mig den senaste veckan och nu skulle jag verkligen behöva lite tid för mig själv. Jag fantiserar om en heldag på nåt spa med helkroppsmassage och hela faderullan, HE sku va naa he!

Men vilken tur att jag har så söta barn ändå! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats