JANINAS

True friendship never ends


Den plötsliga tystnaden beror på att vår kära vän Mani är här. Han har kommit hela vägen från Åland och sover på vår soffa mellan fredag-måndag, och vi har så himla skoj! Senast vi sågs var jag höggravid med Joline, så det är första gången han träffar henne. Känns lite skumt!

Jag och Mani har gått i samma klass sen dagis. I högstadiet var vi bästa kompisar och sen efter nian när jag blev tillsammans med Daniel blev de också riktigt bra kompisar. Mani är bra! Mani är en person som jag helst inte vill leva utan, och det förstår jag extra bra nu när vi varit ifrån varandra så länge. Please don’t leave ♥

Han har förresten twitter, den är också bra! Helt ärligt så förstår jag mig inte på twitter, men Mani’s är bra så den kan ni ju ta och följa. Så blir han extra glad.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ELIN

  Aha, okej, jag visste inte det, men ville bara säga det bra att du hade sett det iaf. Aa vissa människor är patetiska.

 2. ELIN

  Hej jag undrar om du såg vad jag skrev för en tids sen? Det var en tjej som snacka skit om dig och en annan ung mamma på sin blogg.
  http://www.upperclass.blogg.se
  tror jag den hette

  JANINA SVARAR: Joo jag har svarat! Det inlägget är rätt gammalt och det är nog mer synd den som skrev det inlägget än om oss som hon skrev om. Synd att vissa människor inte har bättre saker för sig!

stats