JANINAS

Tuesday.

Idag efter lunchen hoppade vi i bilen och åkte iväg in till stan, för att gå på en promenad längs hamnen. 
Det blev lite disigt när åkte iväg, men det var väldigt fint väder ändå. 
Vi hade tänkt åka lite i pulkbacken med Nicolina, men när vi kom dit var en dagisgrupp där och åkte, så det var lite väl livat. Nicolina fick i alla fall titta på en stund, och det tyckte hon nog var spännande :)


Såhär cool var Nicolina idag :) Hon börjar alltid le när hon får på sig solglasögonen, kanske hon vet hur rolig hon ser ut? :D

Ikväll hade jag tänkt baka Kolamuffins, men det får nog vänta till imorgon för vi måste handla Dumle för att jag ska kunna baka det. 

Jag håller faktiskt på att göra en alldeles egen matblogg, eller inte matblogg, en bakblogg kanske den kallas. 
Som ni kanske har märkt så älskar jag att baka, och jag vill baka oftare än jag gör, men det känns som lite slöseri med både pengar och tid att bara baka för mig och Daniel, så därför tänker jag göra en blogg där jag skriver upp mina favorit recept och lägger in bilder på det jag bakat. Även om jag slösar lika mycket tid och pengar, så blir allt mycket roligare på det sättet! :) 
Så då kan även ni ta del av det goda, och så behöver jag inte blanda in recept och sånt i denna personliga blogg.

Bakbloggen gör jag för skojs skull, en rolig ”hobby” för mig. Jag vill inte att ni ska tro att jag tror att jag är världens bästa bagare, och på något sätt professionell, för det vet jag att jag inte är.
Men jag bakar med kärlek och tycker det är väldigt roligt, speciellt nu när jag är mammaledig så är bakning något som spelar stor roll.
Det är ju förstås recept som jag hittat på nätet eller kokböcker som jag använder, det kanske även kommer något recept som jag hittat på själv lite senare, men duktig är jag inte ännu.
Bloggen är så småningom färdig, jag ska bara lägga in några gamla recept så den inte är helt tom. 
Hoppas den blir omtyckt! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats