JANINAS

Underbar söndag


En supertrevlig dag har vi haft hos Hanna och hennes familj. Vi var alltså och firade att hon fyllde 19 för två veckor sen, vi bor nästan 1,5 timme ifrån varandra nuförtiden så vi ses absolut inte tillräckligt ofta. Jag skulle gärna stannat där en dag till, men det går ju inte bara sådär. Hanna hade bakat en himmelskt god banoffee paj, ungarna lekte och tjafsade om vartannat, vi mammor tjattrade på som vanligt och papporna spelade, som vanligt.

På hemvägen började jag tänka på vilken tur Nicolina och Yasmine har, som har varandra. De har känt varandra sen Yasmine var nyfödd, och de har varit vänner lika länge. Tänk vilket otroligt band de kommer ha när de blir äldre, det skiljer ju bara ett år mellan dem och deras mammor är bästa vänner, så de kommer med största sannolikhet vara kompisar ännu när de blir tonåringar. Ifall de inte växer upp och börjar hata varandra då förstås, haha, men det tror jag knappast. Sen har vi förstås Joline och babyn i magen, som det också kommer skilja bara ett år emellan. Framtiden är minsann spännande!

Eftersom Nicolina älskar att sova över hos sin mommo så fick hon stanna där en natt till. Hon följer med Daniel imorgon när han kommer från jobbet, så hinner hon leka med mammas dagbarn lite också.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    2 timmar mellan Vasa – Jakobstad? Njäe, sommartid kör man nog det på about 1 timme och 15 min :) /en som bor i Jakobstad och pendlat till Vasa nästan dagligen i två års tid.

    JANINA SVARAR: Jag skrev NÄSTAN 2 timmar, men vi stannade ju i Oravais emellan så det var väl därför det tog längre.

stats