JANINAS

Unga mamman dissar

Apotekets baby våtservetter!

De är inte tillräckligt våta och gör inte sitt jobb. Man måste ta minst 2 servetter för att det ska bli lika bra som när man använder 1 t.ex. Natusan våtservett. 
Förpackningen är så söt, och jag trodde verkligen att något med ”Apotek” i sitt namn skulle vara bättre än det som man hittar i en vanlig mataffär. 

Så fel man kan ha. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Joo det håller jag med om! Jag tvättar Nicolina under kranen 2 gånger dagligen, men våtservetter är nog bra att ha där emellan TYCKER JAG.

 2. "erfaren mamma"

  Har faktiskt aldrig riktigt förstått tjusningen med våtservetter, om man inte är på resa och utan tillgång till vatten förstås. Annars är det ju betydligt bättre för babyns hud att "bara" tvätta rumpan under rinnande vatten…Dessutom blir det billigare :)

 3. Janina svarar

  Vad är det för vits att köpa våtservetter när man lika bra skulle kunna använda en hushållspappersrulle? När jag köper våtservetter vill jag ha VÅTA servetter. Om man oroar sig över för mycket kemikalier kan man lika gärna tvätta babyrumpan i handfatet.

 4. En annan ung mamma

  Men kanske de är torrare just därför att de är apotekets och borde innehålla lite mindre skit/kemikalier än andra våtservetter?

stats