JANINAS

Update

Idag är vi i Oravais. Nicolina ska sova hos min mamma ihelg så jag och Joline följde med hit och är här tills Daniel slutar. Det skulle högst troligen bli rätt tråkigt att sitta där hemma bara jag och lillan, utan internet och inget annat att göra än att gå ut på promenad och leka typ. Så vi har hälsat på Hanna och tjejerna och nu är vi hos min mamma. Om en timme slutar Daniel.

Några av er undrar kanske hur det går med min urinvägsinfektion, det går inte så bra faktiskt. Förmodligen är det infektion i urinblåsan, så nu är jag in på en ny antibiotikakur och ska på ultraljud av njurar och urinblåsa på måndag. Jag hade förjävligt ont i vänstra njure igår kväll men det gick om under natten, har nog känt av det från och till hela dagen idag men smärtan går att leva med. Blir det värre får jag lov att åka in till akuten, risken för njurbäckeninflammation är lite större för mig som blivit opererad. Och det vill vi inte ha.

Borde få internet dit hem i början av nästa vecka, då blir det bättre uppdatering.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Sitter och surfar babysittrar och har för mig att ni hade en Babybjörn åt Joline? Har du något negativt att säga om den eller har den bara varit toppen? Kanske du till och med säljer er? ;)

  JANINA SVARAR: Jag rekommenderar den starkt! Hade en billig variant åt Nicolina när hon var bebis, men hon trivdes inte ens i närheten så bra som Joline trivdes i sin Babybjörn. Helt fantastiskt gung i den och går att använda redan från början! Enkel att ändra sittläge på (går att göra även fastän babyn sover i den samtidigt) och lätt att packa undan när spädbarnstiden är förbi. Tyvärr släpper jag inte taget om vår, vill ha den kvar några år till för säkerhetsskull ;)

 2. Lina T.

  IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH!!!!!!! Jag bara älskar sista bilden på Joline!! :D

  Får hoppas lilla du blir frisk snart och att ni får ert internet :)

 3. Johanna

  Åh vad roligt med lite uppdatering, ska bli kul med mer snart!
  Härliga bilder! Det ser ut som om Joline har vuxit en hel del!

  Tjejernas hår ser ut som om det blivit mörkare (mer rött)!
  Joline har fått mer hår! Och Nicolina också kanske…

stats