JANINAS

Ursäkta mig

Idag blev jag påmind om hur dålig jag är på att besvara frågor som jag får här på bloggen, och det håller jag med om att jag är!

Det beror dels på tidsbrist, jag prioriterar uppdatering före läsarnas frågor. Har jag lite tid att slösa framför datorn så skriver jag oftast ett inlägg och när det är gjort så kanske någon av barnen behöver mig eller så ska t.ex. maten lagas så då lämnar frågorna obesvarade och de glöms oftast bort. Varje dag får jag nya frågor och kommentarer så de hamnar fort långt bak i arkivet.

Just därför har jag en frågebox nere i menyn. Blogresponse närmare bestämt, där man lätt kan ställa sin fråga och jag kollar varje dag om jag fått nya frågor, som jag besvarar så fort jag kan (oftast genast).
Jag ska än en gång försöka förbättra mig på att besvara era frågor, men lägg frågeboxen på minnet så är det större chans att ni får svar. 

Annars, är det många av er som sitter och klurar på något för tillfället? Isåfall kan jag ordna en ny frågestund så samlar jag alla svar här på bloggen i ett inlägg. It’s up to you!


Glömska mamman.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Kommentaren om att du aldrig svarar på frågor är väl lite överdriven. Jag har alltid fått svar på frågor jag har ställt i kommentarsfältet och det är faktiskt bra, du får dina läsare att känna sig speciella på det sättet :)

stats