JANINAS

Ut med det gamla

.. och in med det nya.

Jag hade inte tänkt göra om bloggdesignen före lillan kommer men hon kommer ju aldrig så nu orkar jag inte vänta längre ;) Sen när hon tycker det är dags att entra världen så är det ju bara att byta ut bilden på magen till en bild på henne, och hennes namn istället för Lillasyster förstås :)

Roligt med nytt i alla fall!
(och ser ni inte den nya designen fastän ni klickar F5, så måste ni rensa cacheminnet på er dator)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Jättehärlig blogg! Första gången jag hittar hit och jätteroligt att läsa om en annan mammas tankar. Jättefin design, du är jätteduktig! Vill du hjälpa mig att göra en fin header? Tack iallafall för en Jättehärlig blogg!

  2. Felicia

    Hej. Så fin och bra blogg du har. Jag läser den varje dag! Jag är själv gravid så din blogg inspirerar!

    Tänkte fråga vart du gör dina headers, använder du något speciellt program eller något?

    Ha en fin dag och hoppas din lilla tjej vill komma ut snart, förstår att du är otålig..jag längtar redan efter min lilla bebis som ska komma i februari :)

stats