JANINAS

Ute i god tid

Detta fanns i paketet från KidsBrandStore.se som jag hämtade ut igår. En Helly Hansen jacka och Geggamoja mössa åt Nicolina, lika fina i verkligheten som på bild! Nu längtar jag extra mycket till våren :)

Tusen Tack!

Vill ni beställa något därifrån så ska ni passa på nu! De har nämligen 20% rea på hälften av alla varumärken :)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Fina kläder! förstår du längtar till våren :)
  önskar också att man hade råd, samma här med huslån, billån och bränsle och är dessutom studerande :/

 2. Janina svarar

  När jag skrev det så fick jag inte det heller. Nu får jag ibland klädesplagg som tack för att jag bloggar om olika företag eller anordnar tävlingar i samarbete med dem. Tjänster och gentjänster.

 3. anonym

  okej, va inte meningen att göra dig upprörd men jag och min man jobbar heltid å har 2 barn å vi har inte råd att köpa dyra märkeskläder åt barnen, men då har ju vi huslån, bilån, försäkringar å extremt höga bränsle kostnader.. Och så har du skrivit nån gång att du inte får "betalt" för bloggen din..

 4. Janina svarar

  Eftersom kidsbrandstore.se samarbetar med mig så fick ja det där gratis, varför tror du annars jag skrev "Tusen Tack!" ? Fast nog skulle vi ha råd att köpa det där med egna pengar också, på samma sätt som alla andra har råd att köpa kläder.

stats