JANINAS

Våffeldagen

Det är det idag, samtidigt som det är Nicolinas 15 månaders dag :)
Jag och lillskiten ska snart ut på en morgonpromenad, och funderar på att gå via någon affär och handla hem ägg, så kan vi göra våfflor till mellanmål :)

Helt underbart väder är det idag igen (ännu i alla fall), så vi kommer säkert vara ute rätt så mycket idag. 
Endast 6 dagar kvar till 1 april, nu är det verkligen inte länge kvar till sommaren! :) 
Men så finns det ju en negativ sak med detta också, pollen. Jag är allergisk för björk och al pollen, och behöver en ny medicin som faktiskt fungerar. Har provat allt känns det som, men inget som varit riktigt effektivt. Nåja, det underlättar väldigt mycket att bo i stan speciellt nu under april och maj, på landet praktiskt taget dör man om man är allergisk och inte har en riktigt bra medicin. 

Ha en trevlig våffeldag! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina svarar

  Jag brukar faktiskt ta tablettan redan i mars-april, men he brukar itt hjälp så värst myki för me i alla fall :P men he beror jo på medicinin förstås! ska försök hitt na betär i år :)

 2. Pernilla Pensar

  hej! samma här alltså me pollen..men ja tänkt ja sko buri ta demdi allergi tablettan najn mååna på förhand före pollen säsongen kickar igang..så kanski man får liti mejr antikroppar mot e!:) skadar jo int att prov…e såå lejd hedi föbanna nyysasi å snållasi!

 3. Finni

  Tack så mycket! Fan en eloge till dig som klarade det när du var 16. Tycker att det är ganska kämpigt nu som artonåring med en liten spädis!

  Gott med våfflor. Jag äter inga mjölkprodukter dock, så jag får avstå, snyft :(

  Kram

stats