JANINAS

Vägen till min dotters hjärta


Idag har vi varit till Vasa, det var dags för Nicolinas andra synkontroll. Lappbehandlingen har hjälpt rätt mycket men det är ännu inte helt bra, så vi ska fortsätta täcka över högra ögat två timmar om dagen så det vänstra får jobba lite extra. Sen i juli ska vi tillbaks och förhoppningsvis är ögonen på samma nivå då. Besöket gick snabbt och hon var jätteduktig som vanligt!

När vi var klara var det lunchtid och som belöning för Nicolinas goda uppförande åkte Daniel och barnen till en pizzeria. Jag har hemskt obehag av all sorts skräpmat nuförtiden så jag ville inte pina mig själv med lukten ens så jag gick en runda på loppis medans de åt. Hittade flera mammatröjor, några plagg åt Joline och ett pussel, och sen på slutet hittade jag en hylla som var fylld av saker från nåt lager i typ Kina eller Japan. En massa krimskrams som var helt nytt förstås och riktigt billigt. Stod länge och grävde i lådorna och valde till sist ut några grejer åt Nicolina.

Så glad som hon blev när vi kom hem och hon fick se sina ”presenter” har jag inte sett henne på länge! Vet inte hur många gånger hon sa ”shit va snyggt alltså” (hahaha) och ville använda allt samtidigt. Hon undrade när hon ska till dagis nästa gång för hon vill så gärna visa upp sina fina håracessoarer och berätta att hon har världens bästa mamma. Mitt hjärta smälter 
Vägen till min dotters hjärta går helt klart genom krimskrams och leopardfärgade grejer :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena N

    En riktig tjej-tjej som gillar snygga grejer! :-)
    Tänk vad fort Nicolina växer! Man ser ju stor skillnad på bilden i headern och den här . Visst har hon fått längre hår och så, men hon har en helt annan mognad i blicken nu.
    Kramar från mig!
    /Helena N

stats