JANINAS

Vår halloween

Hahaha! Åh, jag kan inte sluta skratta åt Daniel och Mårten. Vi bestämde i sista minuten att ha en liten ”halloweenfest” här hemma igår kväll, killarna jobbade till sena kvällen i fredags så igår ville Nicolina att vi skulle klä ut oss. Själv ville hon vara en vampyr och Joline ville vara leopard, men hon suddade snabbt bort sitt smink och nöjde sig med sin leopardklänning. Jag var en döskalle (hej fantasibrist!) och Daniel, han var kvinna. När Lina och Mårten kom hit på kvällen visade det sig att killarna (eller jag och Lina?) hade tänkt likadant, för in kom en väldigt feminim Mårten med handväska och allt. Han hade verkligen satsat stort och såg så otroligt rolig ut! Lina var en teletubbie men hon och mig fick jag tyvärr inga bilder på. Bilderna här ovanför är typ de enda jag tog igår, men OJ vad roligt att ha i framtiden!

Idag har jag jobbat och nu ikväll var vi ut med barnen. Det hade hunnit bli mörkt och så alldeles dimmigt var det! Kändes konstigt att va ut med barnen, som om klockan var jättemycket men det är väl bara att vänja sig vid att det blir mörkt tidigt om kvällarna nu.

Nu ska jag och Daniel se några avsnitt av Sons Of Anarchy. Eftersom han jobbat kväll den senaste veckan har vi inte hunnit se något sen förra veckan, senaste avsnittet slutade dessutom väldigt spännande så nu är vi ivriga att bänka oss i soffan.

Och så en Daniel-quote på det:
Det finns inget manligare än att klä ut sig till kvinna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats