JANINAS

Vår morgon

Vi gick ut på förmiddan och jag fortsatte gräva på grottan som jag började med igår kväll. Nicolinas order, förstås. Det droppade ur taken och fåglarna sjöng. +2 grader, helt fantastiskt!

Vi gick in en timme senare för att börja på med lunchen, efter en stund blev det mulet så jag är glad att vi hann ut sålänge solen sken. Eftersom Nicolina vaknade så tidigt imorse så ville hon sova middag idag igen, så det gör hon just nu. Joline sov vidare ut på balkongen efter att vi varit ute men hon vaknade för en stund sen, har ammat och nu sitter hon och tittar ut genom fönstret och ler :)

Tack förresten till alla er som berättade om er själva på detta inlägg. Känns ännu roligare för mig att blogga när jag vet lite om er läsare också!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tove

  Hade missat inlägget med vem vi läsare är, så jag svara här istället :)
  Jag är Tove från västra nyland, fyller 20 år i år. Har läst din blogg lite på 4 månader blir det, för jag hitta din blogg lite före Jolly föddes.
  Jag fastnade ganska direkt för den, kanske mest för att du e i min ålder, men har ett så annarlunda liv, så det är roligt att följa med hur de är att vara ung mamma, för läser andra mamma bloggar där dom är äldre. Och så som många andra skrev så skriver du en ärlig blogg, o du har bra självförtroende o du e stark. Du vågar visa vem du är, vara öppen o int bli generad, som t.ex. den dä dansen!
  Go girl!
  Men ja kommer inte i håg hur jag hamnade på din blogg, de va någon annan bloggerska som länkade till dej, men minns inte vem.
  Själv har jag ett mellanår och är för tillfället utomlands men ska börja studera i höst i H:fors.
  Kram!

 2. Elsa Lovisa Brattlund

  Jag undrar om du får mycket hjälp av din mamma? Och vad tyckte din mamma om att du blev mamma när du var så ung? Ni verkar ha ett fint förhållande och fina barn. Jag har läst många unga mammor bloggar för jag var själv gravid. Cred att du hinner med att blogga. Själv slutade jag för jag orkade inte. Men jag skriver mycket på http://www.flashback.org Jag heter JizzieJinx eller BabyPink.

 3. Heidi

  Åh, jag blir helt otroligt babysjuk igen när jag skrollar igenom din blogg! Joline är ju bara för söt! Vet inte om du bloggat om det tidigare, men det skulle vara intressant att läsa lite om skillnaderna nu med att ha två små än bara ett, med tiden, ekonomiskt, för och nackdelar, var det jobbigt i början/lättare nu, ja allt möjligt :) Ha en bra dag!

stats