JANINAS

Vår villavslutning

Igår var det tyst, av den enkla orsaken att jag inte hade en tråkig stund på hela dagen. 

På morgonen var vi ut till en lekpark lite längre bort, nu när jag är höggravid så vågar jag inte riktigt gå så långa vägar med Nicolina, ifall jag skulle få mycket sammandragningar och inte klara av att gå hem tillbaks med både vagn och unge, så det passade vi på att göra igår när Daniel var med.

Sen när Nicolina sovit middag gick vi in till stan och shoppade lite kläder åt barnen. Ett par byxor och 2-pack strumpor åt lilla babyn, och en huvtröja och jeansleggings åt Nicolina. Nån dag måste jag ta och kolla vad jag egentligen har för kläder åt babyn, vad som behövs mer av och sådär, för hittills har jag bara shoppat det som jag tyckt varit fint.
Nåja. Josefin mötte upp oss och vi for och handlade mat tillsammans. Senare kom hon hem till oss och vi (Josefin och Daniel, jag hade redan ätit) lagade tortillas och sen när Nicolina somnat kollade vi Hall Pass och åt glass med frukt och bär och godis och chips. När Josefin gått hem och det var sovdags låg jag och Daniel och kände och skrattade åt babyn som var helt vild i magen. Man skulle nästan kunna tro att hon försökte sparka sig ut genom sidan, sparkar i det kraftigaste laget var det i alla fall, och inte bara en i gången utan 10!

Nu har jag och Nicolina ätit frukost och vi ska snart väcka pappa. Det ser ut att bli soligt och varmt idag också (igår var det 25 grader i skuggan!) så jag ska förstås ha dem med på en promenad nu på morgonen.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats