JANINAS

Vardagsrummet

Hittade ingen bra ”före” bild tyvärr, men det är ändå inte så mycket jag ändrat. Tavlorna ovanför soffan fanns inte där förut, och hyllan bredvid tv’n är ny. Har inte fyllt den ännu men det är på gång ;) Sen är soffkuddarna nya också, och det är dem jag är mest nöjd över. Gillar att ha det mesta i svart-vitt men sen även någon enstaka ”färgbomb”. Enda som stör mig nu är tapeten, och att det är betongväggar förstås.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnéa

  Ett tips är att ha matten en bit under soffan.. Rummet kommer kännas större då. Även ett litet soffbord skulle vara fint! Annars tycker jag att ni har det fint, gillade verkligen hyllan bredvid TVn! :D

 2. Lina

  Det blev fint!
  Håller med om att väggens färg inte passar med men de kan inte hjälpas xP

  Jag har också funderat på att ha typ hela mitt hus i såna två färger och en ”färgbomb” som du valde att kalla de xD

  Jag kan nästan se mitt vardagsrum i framtiden, vita väggar, svart stor och mysig soffa med ett litet svart soffbord, svart tv-bord och svart tv på :P En vit matta, och en RÖD vägg bakom TV!! :P

 3. Sandra, mamma till Novalie och lillebror i magen

  Varför har ni inget soffbord? det ser riktigt tomt ut utan, och vart sitter ni och äter om ni äter vid soffan? :) Fint har ni det annars :)

  JANINA SVARAR: Den frågan har jag svarat på säkert 10 gånger. Vi har inget eftersom det inte blivit köpt något, alla ställen vi bott på har haft så små vardagsrum så det har blivit för trångt, sen har vi blivit vana vid att vara utan och tycker det är så skönt med stort och fritt mellanrum mellan soffa och tv. Det är väldigt behändigt att vara utan när man har småbarn, inget som dras ner i golvet eller klättras på. Jag provade lägga det lilla svarta bordet framför soffan, men det blev så mitt i rummet så det kändes bara i vägen. Äter vi i soffan så har vi maten på en bricka, fast vi brukar äta mat där man ska äta – i köket ;)

stats