JANINAS

Vårkänslor och långpromenad


Åh härliga vår! Hoppas vi inte har mer snö att vänta, för nu har det nog börjat bli så torrt och bra på vägarna. Även isen har snart smält bort helt, och DÅ är det inte långt kvar till sommaren!

Vi har som sagt varit på promenad in till stan till BVC på Jollans 6-månadskontroll. Hon fick även en spruta som hon borde fått förra gången, men eftersom hon reagerade så starkt på sprutorna hon fick vid tre månader så delade de upp dem på två tillfällen den här gången. Än så länge har hon varken fått feber eller blivit gnällig, men det är iofs inte så många timmar sen hon fick sprutan heller. Men vi håller tummarna! Hur stor hon har blivit skriver jag i ett annat inlägg.

Nu är jag riktigt trött i benen, jag är inte vad vid att kunna gå sådär långa promenader med båda barnen, ensam. Att gå och skuffa syskonvagnen är ju träning i sig, så jag kan väl med gott samvete skippa kvällens träning. Pappa ser vi inte förrän på fredag, han ska till HVC i Oravais imorgon bitti, så det kändes onödigt att komma hem inatt när han ändå ska dit sådär tidigt imorgon. Så jag är ensam med kidsen och alla hemmasysslor tills dess, och faktiskt känns det inte jobbigt alls. Inte på något sätt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Chrisse

    Vilken fin mössa Joline har. Var har du köpt den?

    JANINA SVARAR: Visst är den söt! På H&M hittar du den.

stats