JANINAS

Varm torsdag

Idag är det äntligen lite varmare! Jag ska passa på att gå i shorts och topp nu idag, så länge man kan. Det ska ju tydligen bli kallare igen på söndag :(

Idag har vi redan hunnit vara ute nån timme. Nu är det dags för lunch och sen sålänge Nicolina vilar middag ska jag sola och cykla en sväng till posten så jag får postat min bekräftelse på att jag ska börja skolan.
Min största mardröm just nu är nog att brevet inte ska hinna fram till nästa tisdag, och att de ska ge min plats åt någon annan, men så otur kan jag väl ändå inte ha!  
Jag kryssade i att jag var intresserad av att läsa gymnasiekurser också, och jag hoppas verkligen det inte blir alltför tungt så jag blir tvungen att hoppa av. 
Nåja, jag ska göra mitt bästa och ta en sak i taget bara. 

Nu – lunch!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. tips

    Tips: Ring för säkerhets skull till skolan på tisdag och kolla att brevet kommit fram! För något år sedan då jag tog emot en studieplats, skickade jag brevet per express med posten på en torsdag(betalade ~5€ extra för detta, som garanterar att brev ska komma fram följande arbetsdag), ändå kom det inte fram förrän på måndag (och då var det inte midsommarafton på fredag som det är nu)! Ifall ditt brev inte kommit fram på tisdag, så hinner du ju ännu hoppa i bilen och köra ett nytt brev till Vasa : )

  2. dani

    Jag var också nervös att min bekräftelse inte skulle hinna fram förra sommaren, men jag hade hon på posten att skriva ett "bevis" på att det hade blivit postat i tid ;) så nojjig är jag :D

  3. Janina svarar

    Eftersom vi har flyttat så har adressen också flyttat, så brevet kom inte fram till rätt ställe på samma dag som för alla andra! Och brevet for till vår lägenhet i stan, vi var dit förra helgen för att hämta det men då hade det ännu inte kommit dit så Daniels föräldrar var dit igår och hämtade all post. Därför har jag inte kunnat skicka det före idag!

stats