JANINAS

Varning för kokande mamma

Alltså shit, idag är verkligen inte min dag. Fjärde dagen med huvudvärk och en riktigt lättirriterad mamma är jag. Den här graviditeten har verkligen gjort mig så pissed som jag bara kan bli, och när JAG är det så är det inte roligt att vara i min närhet. Jag är så oerhört eldig och ALLT stör mig nu för tiden, jag är visserligen en väldigt aggressiv människa när jag inte är gravid också, men dessa hormoner har nog tagit aggressionen till en helt ny nivå.

Jag är inte elak, och även om jag säger som jag tycker så vet jag var gränsen går och jag säger inte saker som sårar andra, men säger man något elakt åt mig så får man nog höra på satan.

Det är nog som min pappa sa en gång när jag var mindre och han skulle hämta mig från något ställe, han var rädd att komma för sent och sa då den lilla men ack så korrekta meningen: ”Man ska inte göra Janina arg, för det är inte värt det.” Ganska lustigt egentligen, när det är han själv jag ärvt detta temperament av :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Liselotte - gravid i vecka 26

    Vet precis vad du menar! Har fått svin häftigt humör nu och minsta lilla sak kan egentligen förstöra min dag. Vissa dagar gråter jag för att jag inte känner igen mig själv, hemskt att vara så irriterad :/ Att det sen råkar gå ut över min älskade karl är ännu värre :( Vi får tänka på att det blir bättre och försöka andas till 10 mer än en gång :D

stats