JANINAS

Vårt lilla flygplan

Älskar när bebisar i denna ålder börjar ”flyga” när de ligger på magen och man pratar med dem eller när de ser något spännande. Armarna rakt ut, som om hon leker att hon är ett flygplan, haha! Sötisen 

Jag kan inte fatta att hon är ett halvt år nästa månad. Tiden har verkligen gått snabbt samtidigt som det känns som att hon alltid funnits med oss. Snart börjar hon sitta själv och plötsligt kryper hon, då är hon överallt. Plockar i sig små pärlor som hon hittar på golvet i barnens rum, äter upp deras teckningar, snokar i köksskåpen, sitter och ropar och bankar på dörren när man är på toaletten. Tänk att vi snart är där igen, jag kan inte förstå det :’)

Från att ha varit en hjälplös liten knodd som bara sovit igenom dagarna är hon nu en livlig och glad liten fjärt som hörs långa vägar och är för nyfiken på livet för att sova emellanåt. Här är en lista på saker en 5-månaders ”borde” kunna som jag hittat HÄR. Det är ju väldigt individuellt när barn lär sig saker och ting och det betyder ju absolut inte att de är onormala på nåt sätt ifall de inte följer dessa listor, men för rolighetens skull har jag gjort ett + på de sakerna hon kan, och ett på det som hon inte gjort ännu eller som händer väldigt sällan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats