JANINAS

Väx aldrig upp, världens enklaste bebis!

Tiden har gått snabbt sen Milou kom till världen och tempot ökar hela tiden tycker jag. Kommer på mig själv att köpa för små kläder åt lillan när jag tror hon är mindre än vad hon är, jag vill verkligen stoppa tiden just nu! Hon använder redan storlek 68 och det är alldeles för stort för min lilla NYFÖDDA dotter.

Hon har börjat använda rösten väldigt mycket, testar hur högt hon kan ropa och skriker tills hon börjar hosta. Hon är väldigt sällan sur eller ledsen, det är hon bara när hon är hungrig eller riktigt trött. Hon vill gärna sitta upp och se omkring sig hela tiden. Vi har babysittern på ”högsta” sittläge nu och ändå spänner hon nacken och håller upp huvudet själv när hon sitter där.

Hon söker ögonkontakt mest hela tiden, får man ögonkontakt ler hon stort och börjar jollra. Hon älskar när man pratar med henne och så svarar hon. Hon är nöjd 90% av dagarna, har inte stort behov av att vara i nåns famn, bara hon ser var man är så är hon nöjd. Hon sover mellan mig och Daniel och drar sig varje natt mot min kudde och sträcker ofta ut handen för att känna på mig. Hon somnar kring 23, behöver inget speciellt program före hon somnar utan det är bara att byta blöja, klä på pyjamas, amma och lägga ner henne i sängen så somnar hon av sig själv. Med eller utan mig. Hon vill amma 1-2 gånger om natten och så vaknar hon kring 8-9 på morgonen. Världens enklaste bebis! 

Jag märker att jag denna gång vill dröja ut på allt så länge det går, vill inte börja med smakportioner förrän hon är 6 månader, tidigare har vi börjat vid 4 månader. Vill inte sluta amma. Vill inte att hon ska börja krypa. Vill inte att hon ska växa upp! Första året går alldeles för snabbt och nu med tredje och sista (!) barnet får allt gärna ta dubbelt så länge så jag hinner njuta och få barnafödandet och gosegullandet-med-nyfödd-bebis ur mitt system, haha. Vill inte bli sugen på en till för tre barn är helt perfekt för oss, inte för många och inte för få.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Så söt! Då är min lika enkel eller till och med enklare ^^ 2 månader nu! Är bara ledsen när hon är hungrig trött, men oftast hinner jag läsa av detta innan hon blir missnöjd. Sista målet får hon vid 10. Sover till 5 då hon får mat, sen vaknar hon igen vid 9 :D

  JANINA SVARAR: Härligt med enkla bebisar! ;)

 2. Marina

  hejsan.
  ville bara säga att dina blogginlägg kommer inte upp på bloglovin.

  JANINA SVARAR: Hej! Det är för att bloglovin ännu inte flyttat läsarna :) Det görs förmodligen på måndag.

 3. Melli

  oo så fin hon är! Och vilket härligt namn! Har alltid kallat min minsta syster för Milou (heter Emilie på riktigt) och sku jag få ett barn till sku det få heta Milou vare sig det sku visa sig vara en flicka eller pojke!)
  Sista babyn. Så svårt det har varit med vår tredje också! Känsliga och barntokiga jag har nog gråtit mången gång över sista hit och sista dit.. :D Men har sparat en massa babykläder ännu, för trots långvarit preventivmedel är jag inte riktigt på riktigt klar att ge upp hoppet om en fjärde, en vacker dag.. Man är ju ännu ung (fast jag är 32 redan).
  Njut du av din lilla gosunge och vardagen med tre! <3

  JANINA SVARAR: Visst är det svårt med sista! Fast jag är ju bara 22 så jag hinner väl ångra mig flera gånger ännu.. men så vill jag inte ha någon stor åldersskillnad mellan barnen heller så det skulle kännas orättvist om vi väntade sisådär 10 år och kom på att vi ville ha en till. Men man vet ju aldrig! Ska njuta så bra det går nu :)

stats