JANINAS

Vecka 24

Igår var det exakt fyra månader tills babyn är beräknad att födas. När jag mår illa försöker jag tänka på det, jag tänker på alla som är sjuka och kan må illa i flera år, då känns det inte lika jobbigt att jag kanske måste må illa fyra månader till. Det är ju bara tillfälligt. Det som är mest synd är att jag måste må illa en tid i livet som är så magisk och som man vill minnas med glädje. Jag vill ju inte redan nu längta tills det är över, men det är svårt ibland.

Har sovit rätt dåligt inatt så idag är jag trött. Redan vid halv 2 vaknade Joline av nån mardröm eller nåt och grät efter mamma. När det händer så är det ingen vits att försöka få henne att somna om i sin säng så hon fick sova vidare hos oss. Hon låg och sparkade mig i sidan i princip hela natten så det har inte blivit mycket sömn för min del.

Nu ska jag i alla fall städa upp här lite och aktivera ungarna med nåt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sabina

  Det kommer gå fort =) Allt är värt det i slutändan. Du kommer minnas tiden med bebisen med glädje sen ändå, I promise. Been there done that.
  Hoppas ni har en bra dag!

  JANINA SVARAR: Nå, been there done that här också ;) Men jag vet hur det är att må bra en stor del av graviditeten och jag vet hur det är att må dåligt en stor del. Med Joline mådde jag finemang efter vecka 20 men med Nicolina kom det tillbaks i vecka 30 och varade framtill förlossningen. Minns tiden med Joline i magen som mycket mer harmonisk och glädjefylld och tiden med Nicolina som mycket mer ångestfylld och ”mörk”. Sånt varierar ju från person till person.

 2. Linda

  Vet inte om de e för att de e tredje gången eller vad men jag längtar också sjukt mycket att denna graviditet ska vara över.. Vill också njuta.. men vill ha nya, snygg kläder som passar i typ 3 storlekar mindre en va som krävs nu med en bula frampå.. Har inte mått illa på hela tiden.. v. 22 nu…och ända tills vecka 17 mådde ja som en prinsessa.. Men nu lider jag vissa dagar av överförjävlig.. (om de ens finns något sådant) foglossning.. :/ Låt de bli maj snabbt tack! ;) H. Linda bf 28.5

 3. Malin

  Hejsan! verkligen fin mage du har! Tänkte fråga om du har några tips på syskonvagnar? letar efter någon bra modell till vår kommande bebis (maj 2014) och vår son (juni 2012). Tacksam för tips :)

  JANINA SVARAR: Tack! :) Är så dålig på syskonvagnar. Den vi har är vi missnöjda med och skulle inte rekommendera, vi har en simpel Carena från typ 2008 som vi köpte begagnad 2011. Denna gång ska vi satsa på nån med svängbara framhjul, helst vändbart handtag eller sittdelar och en ordentlig liggdel åt babyn.

stats