JANINAS

Vecka 35

Från den här veckan börjar barnets snabbaste tillväxt under graviditeten. De ökar 220-340 gram varje vecka.

Idag går vi in i vecka 35 (34+0), och det betyder att det bara är 5 veckor kvar (6 om man vill räkna så). Som jag känner mig nu kan jag lätt fixa några veckor till, mer än 6 veckor om det så behövs :)

Jag somnar alltid på vänster sida, och om jag vänt mig i sömnen så jag hamnat på rygg vaknar jag alltid av att det känns tungt. Jag vänder mig inte så mycket i sömnen längre men än så länge kan jag vända mig utan att vakna före. 

Matlusten är det lite si och så med dessa dagar. Förra grav. kom hela illamåendet tillbaka kring vecka 31 och varade till slutet så jag hoppas förstås jag slipper det och att det bara är matlusten som försvinner nu som då denna gång. 

Den här veckan har bebis sovit lite mer än vanligt. Det känns bra att hon ligger stilla nångång också eftersom hon har blivit så stor nu så hennes sparkar töjer ut huden till max och minsta lilla rörelse känner jag av. Hon har lagt sig med huvudet neråt i alla fall och legat så någon vecka, och det är huvudsaken!


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Trivsamma förändringar

  Grattis till en ny vecka!
  Snart är våra bebisar här, helt overkligt!
  Känner igen mig i det du skriver, jag somnar också på sidan med rullar ofta över på rygg men vaknar av att det inte känns bekvämt, tungt och jobbigt.
  Min bebis har också varit mycket lugnare sista veckan, nåt jag läst är normalt, men ändå blir man lite nojig ibland och buffar till magen för att få ett livstecken tillbaka! =)

  Ha en fin dag!

stats